GOSSIP

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα είναι στο Survivor All Star αλλά όχι ως παίκτης

Εδώ και μήνες ακούγονται πολλά για το Survivor All Star και όλοι συμφωνούσαν πως ήταν μάλλον... απαραίτητη η συμμετοχή του Γιώργου Αγγελόπουλου καθώς ως... Ντάνος έγραψε τη δική του ιστορία στο ριάλιτι επιβίωσης και τώρα μάθαμε πως ο ίδιος συμφώνησε να συμμετέχει στο Survivor All Star αλλά όχι σαν... παίκτης!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που είδαμε σήμερα στην εκπομπή της Καινούργιου, ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα έχει διττό ρόλο στο παιχνίδι.

Ο αγαπημένος παίκτης του Survivor έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Τούρκο παραγωγό και από μέρα σε μέρα θα πέσουν κι οι υπογραφές. Ωστόσο, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν θα είναι όλες τις ημέρες στον Άγιο Δομίνικο. Θα πηγαίνει και θα επιστρέφει.

Επομένως, ο Ντάνος δεν θα μπει ως παίκτης στο ριάλιτι επιβίωσης, αλλά θα τον δούμε σε διπλό ρόλο. Θα είναι στο πλευρό του Γιώργου Λιανού, δηλαδή θα αναλάβει κάποιο κομμάτι της παρουσίασης, ενώ ο άλλος ρόλος του θα είναι εκείνος του κόουτς ενθάρρυνσης. Δηλαδή θα έχει τετ α τετ με τους παίκτες.

Κεντρικός παρουσιαστής πάντως, θα παραμείνει ο Γιώργος Λιανός, ο οποίος μάλιστα πρόσφατα δήλωσε πως γνωρίζει όλους τους παίκτες του Survivor All Star αλλά δεν μπορεί να αποκαλύψει ποιοί είναι.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!