GOSSIP

Ο πεθερός της Σπυροπούλου έκανε δηλώσεις και είδαμε νέα πλάνα από το γάμο

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και με ελάχιστους καλεσμένους έγινε ο πολιτικός γάμος του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου και της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και τα πλάνα από το γάμο τα βλέπουμε με το... σταγονόμετρο.

Ο γάμος έγινε σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο και σήμερα στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, ο πεθερός της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, ο γνωστός επιχειρηματίας Βλάσσης Σταθοκωστόπουλος, έκανε δηλώσεις: «Έγινε χθες ο γάμος τους στο Δημαρχείο Βάρης, Βούλας – Βουλιαγμένης και μετά ακολούθησε τραπέζι στο μαγαζί μας σε στενό οικογενειακό κύκλο. Ήταν μόνο οι γονείς. Ήταν λίγα άτομα και τα παιδιά δεν ήθελαν να δώσουν δημοσιότητα… Ευχόμαστε τα καλύτερα για τα παιδιά μας. Έχουμε επτά εγγόνια και… πάμε για το όγδοο» είπε.

Πλάνα από το γάμο είδαμε και στην εκπομπή της Καινούργιου. Η εγκυμονούσα επέλεξε ένα υπέροχο κοντό φόρεμα δια χειρός Σήλιας Κριθαριώτη και όπως έγινε γνωστό από τον Δήμαρχο που τους πάντρεψε, συγκινήθηκε κατά τη διάρκεια της τελετής.

Ο γνωστός επιχειρηματίας επέλεξε για αυτή τη στιγμή ένα μαύρο κοστούμι, ενώ εκείνοι που υπέγραψαν ήταν ο πατέρας του γαμπρού και μια φίλη τους, η οποία προέρχεται από τον χώρο της εστίασης.

Η μαμά και η αδερφή της Κωνσταντίνας έλαμπαν φορώντας υπέροχες δημιουργίες, ενώ ο στολισμός στο Δημαρχείο ήταν λιτός με λευκά λουλούδια.

«Ήταν μια ξεχωριστή στιγμή κυρίως για τα δύο νέα παιδιά. Φρόντισαν με τον πιο εξαιρετικό τρόπο να παραμείνει αυτός ο γάμος ένα μυστικό, μια δική τους στιγμή. Ήταν πολύ λαμπεροί και ευτυχισμένοι. Οι γονείς και τα αδέρφια τους ήταν παρόντες. Η όλη διαδικασία κράτησε περίπου πέντε με δέκα λεπτά.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου συγκινήθηκε. Όπως μου είπαν μετά τη γέννηση του παιδιού τους θα ακολουθήσει και θρησκευτικός γάμος. Όταν βλέπεις δυο ανθρώπους συνειδητοποιημένα να ενώνουν τη ζωή τους, να είναι ευτυχείς και να το πιστεύουν ακράδαντα αυτό που κάνουν στη ζωή τους, πραγματικά χαίρεσαι» αποκάλυψε ο Δήμαρχος Βούλας, Βάρης, Βουλιαγμένης.

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!