GOSSIP

Είδαμε τον Σπύρο Μπιμπίλα να δίνει συνέντευξη στον... εαυτό του [βίντεο]

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ τα τελευταία χρόνια έχει βρεθεί στο επίκεντρο της δημοσιότητας, τόσο εξαιτίας του #metoo όσο και λόγω των συνεργασιών του ως ηθοποιός, καθώς εμφανίστηκε ακόμα και στο The Crown του Netflix και τώρα τον είδαμε να παραχωρεί συνέντευξη στον εαυτό του!

Αυτή η ιδιαίτερη συνέντευξη, έγινε στο πλαίσιο της νέας ενότητας της εκπομπής της Δανάης Μπάρκα, που λέγεται Face to Face.

Στην ερώτηση «ποια είναι η τελευταία φορά που ένιωσε ευτυχισμένος» ο Σπύρος Μπιμπίλας αποκάλυψε πως είναι πάντα ευτυχισμένος, από την ώρα που γεννήθηκε!

Ποιο είναι το μυστικό της νεότητας; Για τον Σπύρο Μπιμπίλα είναι μία ερώτηση που έχει βαρεθεί να την ακούει. «Προξενεί τόση κατάπληξη ότι μπορεί ένας άνθρωπος έχει περάσει τα 66 και αν φαίνεται αρκετά νέος; Κουκλάκι και στα 66 και ζωγραφιστό!».

Εκείνο που τον εκνευρίζει είναι το ψέμα, ενώ δήλωσε πως έχει ερωτευτεί τόσο δυνατά, σε σημείο να έχει πληγωθεί. Ο θάνατος δεν τον φοβίζει και το μεγάλο του όνειρο είναι να ταξιδέψει στο διάστημα και να δει τη Γη από μακριά.

Στην… καυτή ερώτηση για το πόσες καταγγελίες υπάρχουν στο ΣΕΗ σχετικά με τις υποθέσεις κακοποιήσεων ο Σπύρος Μπιμπίλας δεν απάντησε.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!