GOSSIP

Η Χριστίνα Παππά δηλώνει αποφασισμένη να... κακομάθει το εγγονάκι της

Γιαγιά έγινε για πρώτη φορά η ηθοποιός Χριστίνα Παππά, που συμμετέχει και στο Asia Express με το γιο της Δημήτρη Παππά, ο οποίος απέκτησε πριν λίγες μέρες ένα κοριτσάκι με την Άννα Μπεζάν.

Η ίδια με αφορμή την τηλεοπτική πρεμιέρα του Asia Express έγραψε στο Instagram: «Ξεκίνησα σαν μητέρα , και αυτή την στιγμή είμαι μητέρα , γιαγιά , πεθερά , τώρα καλή , καλή πεθερά δεν ξέρω...» και έκανε tag την Άννα Μπεζάν, ενώ εξέφρασε δημόσια την αγάπη της για το γιο της.


Παράλληλα, παραχώρησε νέες τηλεοπτικές δηλώσεις στην εκπομπή της Μελέτη και αναφέρθηκε και πάλι στην εγγονή της που θα πάρει και το όνομά της.

«Το εγγονάκι εννοείται ότι θα το κακομάθω όσο μπορώ! Όπως και να έλεγαν το μωρό, θα του έλεγαν αδυναμία», είπε.

Η ίδια φανέρωσε πως όταν ο γιος της της είπε ότι θέλει να κάνει οικογέεια, εκείνη του είπε πως καλύτερα θα ήταν να ζήσει λίγο το ζευγάρι.

«Η  Άννα είναι ένα πλάσμα πονεμένο και χαρισματικό, την θαυμάζω», είπε για την μητέρα της εγγονής της.

«Με έχει απογοητεύσει συμπεριφορά παρουσιαστών και παράγωγων, μικροπρέπειες…», συμπλήρωσε και τόνισε πως θα μπορούσε να δει τον εαυτό της σε ρόλο παρουσιάστρια.

Σχετικά με τον σάλο που προκλήθηκε με την ανάρτηση του Χρήστου Βασιλόπουλου για την εθελοντική συμμετοχή σε πρότζεκ που ετοιμάζει δήλωσε: «Καλά κάνει ο Χρήστος Βασιλόπουλος και ζητούσε ηθοποιούς χωρίς να τους πληρώσει, δεν είναι κακό αυτό αν είσαι νέο παιδί. Εμένα αν μου λέγανε να κάνω κάτι αφιλοκερδώς θα το έκανα».

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!