GOSSIP

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης εξηγεί γιατί δεν βαφτίζει τις κόρες του

Μια νέα εφ' όλης της ύλης, συνέντευξη παραχώρησε ο γνωστός ηθοποιός Θανάσης Ευθυμιάδης, που ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της νέας εκπομπής του "Ρίζες" (θυμίζει ντοκιμαντέρ και θα μιλά για τη φυσιολατρία) και σε αυτή μίλησε για τη σχέση του με τη σύζυγό του, για τις κόρες του αλλά και για το... μπότοξ!

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό ΟΚ και στην Μαρία Παπαϊωάννου αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη σχέση του με την θρησκεία, ενώ εξήγησε και τον λόγο που αποφάσισε να μην βαφτίσει τις κόρες του: τη 15χρονη σήμερα Ζωή και τη 13χρονη Σόφη.

«Το ότι πιστεύω στον Θεό δεν σημαίνει ότι δεν θα δώσω την ελευθερία στα παιδιά μου να διαλέξουν όποια θρησκεία τούς αρέσει. Δεν τους κρατάω μακριά από την εκκλησία αλλά δεν θα τους επιβάλλω εγώ ποια θρησκεία θα ακολουθήσουν στη ζωή τους – αν θέλουν να ακολουθήσουν θρησκεία.

Είδα τις προάλλες ένα πολύ ωραίο γκράφιτι όπως ανέβαινα τον Κηφισό. Έλεγε “God save us from religion”. Καταλαβαίνεις», εξομολογήθηκε ο Θανάσης Ευθυμιάδης.

Παράλληλα ο ηθοποιός μιλώντας για τη σχέση του με τη σύντροφό του Άννα Δημητρίεβιτς, εξομολογήθηκε πως «είναι ο σεβασμός προς την ελευθερία και την προσωπικότητα του άλλου. Είναι ο χώρος που του δίνεις και η απόλυτη πεποίθηση ότι το γεγονός πως είμαστε 16 χρόνια μαζί δεν σημαίνει πως αύριο δεν μπορούμε να χωρίσουμε κιόλας. Με την Άννα υπάρχει μια ειλικρίνεια μεταξύ μας, πέρα από όλα τα άλλα. Αυτή είναι που μας οδηγεί. Ξέρεις, πολλές φορές δεν φτάνει μόνο η αγάπη. Στο όνομα της αγάπης έχουν γίνει τα μεγαλύτερα εγκλήματα στην ανθρωπότητα. Επειδή κάποιος αγαπούσε… Αν μαζί με την αγάπη δεν υπάρχει και ο σεβασμός, τότε δεν μπορείς να διατηρήσεις τη σχέση».

«Δεν ήξερα ότι θα μείνω τόσα χρόνια με την Άννα. Όπως και τώρα δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον. Όταν λέμε μεγάλες κουβέντες, ο Θεός γελάει. Θα σου πω όμως τι ήταν αυτό που έκανε την Άννα να διαφέρει. Στη γενιά μου είχε φτάσει πλέον η ομορφιά να θεωρείται από μόνη της ένα τρομερό προσόν και αρκετό ώστε μια γυναίκα να διεκδικήσει όποιον άνδρα ήθελε, ιδιαίτερα δε αν ήταν και μοντέλο. Η Άννα δούλευε ως μοντέλο στο Μιλάνο για πολλά χρόνια και ήρθε στην Ελλάδα για μια δουλειά. Τότε είπε ότι σε αυτή τη χώρα δεν νιώθεις ότι δουλεύεις, νιώθεις ότι κάνεις διακοπές ενώ παράλληλα κάνεις και μια δουλειά. Εμείς γνωριστήκαμε στη σειρά του Μανούσου Μανουσάκη, «Για την Άννα¨ όπου πρωταγωνιστούσε. Ήταν η πρώτη όμορφη γυναίκα που άκουσα στη ζωή μου να λέει για την ομορφιά της, «εγώ δεν έκανα τίποτα για αυτήν. Αυτό είναι ένα δώρο που μου έκανε ο Θεός. Σημασία έχει τι κάνω εγώ από εκεί και πέρα». Αυτά τα λόγια με κέρδισαν. Η πιο όμορφη γυναίκα λοιπόν που είχα συναντήσει δεν θεωρούσε αποκλειστικό της εφόδιο την ομορφιά. Ελπίζω οι νέες κοπέλες να κατάλαβαν το λάθος της προηγούμενης γενιάς».

Τα τελευταία χρόνια ο Θανάσης Ευθυμιάδης διαθέτει προφίλ στο Instagram και εξήγησε την… «ομορφιά» που επικρατεί στα social media. «Όταν μπήκα στο Instagram, είδα πραγματικά έναν πόλεμο ομορφιάς. Ποια θα έχει το καλύτερο μπότοξ, ποια θα κάνει την καλύτερη πλαστική και ποια θα έχει την καλύτερη κάμερα για να σβήνει τις ρυτίδες. Όχι μόνο ποια αλλά και ποιος. Είπα λοιπόν ότι μέσα σε αυτό τον χώρο αξίζει να μιλήσω για την έννοια της αγάπης και τη δημιουργία της ειρήνης με τον εαυτό μας . Όχι, λοιπόν, εγώ δεν θα κάνω μπότοξ, γιατί οι ρυτίδες μου είναι τα γέλια μου, τα κλάματα μου, τα ξενύχτια μου για τα παιδιά μου. Είναι όλα όσα έχω ζήσει. Γιατί να τα σβήσω; Αυτές οι ρυτίδες είναι η ζωή μου».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!