GOSSIP

Η Ναταλία Γερμανού συγκλονισμένη μίλησε για το θάνατο του Κόκοτα

Μεγάλη θλίψη στους αμέτρητους φαν του, προκάλεσε η είδηση του θανάτου του σπουδαίου τραγουδιστή Σταμάτη Κόκοτα που έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα του Σαββάτου σε ηλικία 85 ετών.

Για τον θάνατο του Σταμάτη Κόκοτα μίλησε, μεταξύ άλλων και η Ναταλία Γερμανού. Η παρουσιάστρια αφιέρωσε λίγο χρόνο από την εκπομπή της  «Καλύτερα δεν γίνεται», για να αναφερθεί στα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε ο τραγουδιστής, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα του Σαββάτου σε ηλικία 85 ετών.

Μάλιστα, συνομίλησε και τηλεφωνικά με τον δημοσιογράφο και προσωπικό φίλο του Σταμάτη Κόκοτα, Γιώργο Λιάνη.

Κατά τη διάρκεια των όσων είπε, η Ναταλία Γερμανού ανέφερε ακόμη, ότι ο Σταμάτης Κόκοτας πάλευε τα τελευταία χρόνια με τον καρκίνο.

«Ακόμα πιο φτωχό το ελληνικό τραγούδι χάσαμε τον Σταμάτη Κόκοτα. Πάλευε αρκετά χρόνια με τον καρκίνο. Είχε ζήσει μια γεμάτη ζωή, ένας χορτασμένος άνθρωπος που γνώρισε και την επαγγελματική επιτυχία και την προσωπική ευτυχία. Ήταν ευλογημένος» είπε.

Μπορείτε να δείτε εδώ το σχετικό βίντεο

Ο Σταμάτης Κόκοτας νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Ασκπληπιείο της Βούλας. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια έδινε μάχη με τον καρκίνο, ωστόσο σήμερα τα ξημερώματα κατέληξε έπειτα από ραγδαία επιδείνωση της υγείας του.

Γεννήθηκε το 1937 ενώ στα 60's και τα 70's είχε σημαντική παρουσία στην ελληνική δισκογραφία καθώς συνεργάστηκε με σπουδαίους δημιουργούς όπως ο Σταύρος Ξαρχάκος, ο Δήμος Μούτσης, ο Απόστολος Καλδάρας, ο Γιώργος Χατζηνάσιος, ο Γιάννης Σπανός, ο Γιώργος Ζαμπέτας, ο Αντώνης Κατινάρης, ο Χάρης Λυμπερόπουλος, ο Βαγγέλης Πιτσιλαδής, ο Λυκούργος Μαρκέας, ο Ανδρέας Καραγιαννόπουλος κ.ά.

Ο Σταμάτης Κόκοτας άφησε πίσω του μία σημαντική παρακαταθήκη με τα τραγούδια του. Το «Όνειρο απατηλό» και το «γιε μου» είναι μερικά από τα σπουδαία του τραγούδια που αγαπήθηκαν από γενιές ολόκληρες Ελλήνων και Ελληνίδων.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!