GOSSIP

Το ζεύγος Μαυρικίου αποχώρησε οικειοθελώς από το Asia Express

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η σύζυγός του Ιλάειρα Ζήση, είχαν πει πως θα συμμετείχαν στο Asia Express αλλά από την πρώτη κιόλας μέρα αποχώρησαν οικειοθελώς.

Η πρεμιέρα του νέου ταξιδιωτικού ριάλιτι του STAR έγινε τη νύχτα της Παρασκευής ενώ την ίδια ώρα, παράλληλα με την τηλεοπτική μετάδοση, η σύζυγος του γνωστού καλλιτέχνη θέλησε να ανακοινώση πως δεν θα υπάρξει δεύτερη εκπομπή για το ζευγάρι.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ιλάειρα Ζήση έγραψε πως «σήμερα είναι η πρώτη και τελευταία μας εμφάνιση στο Asia Express. Ήταν μια πολύ δύσκολη εμπειρία για όλους , όμως ποτέ δεν μετανιώνουμε για ότι κάνουμε στην ζωή μας . Γιατί όλες οι εμπειρίες έχουν κάτι να μας διδάξουν . Εγώ προσωπικά έμαθα πολλά πράγματα και θα τα κρατήσω για πάντα».

«Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους συμπαίκτες μας !!! Ας νικήσει αυτός που πραγματικά το αξίζει!! Μέσα από την καρδιά μου κάνω μια μεγάλη προσευχή να έχουν όλα τα παιδιά και όλοι όσοι εργάστηκαν για αυτό το πρότζεκτ υγεία , να διασκεδάσουν και να περάσουν όσο πιο ανώδυνα γίνετε τις δοκιμασίες».


«Καλή αρχή στην παραγωγή, περάσαμε πολύ όμορφα μαζί σας. Να σας πω και το μυστικό μου , ότι στεναχωρήθηκα .. που δεν πέρασα πολύ χρόνο με τη Ζενεβιέβ Μαζαρί» κατέληξε η Ιλάειρα Ζήση στη μακροσκελή ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!