GOSSIP

Η Μαρία Σάκκαρη έκανε μια εξομολόγηση για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη

Η τενίστρια Μαρία Σάκκαρη απολαμβάνει την επαγγελματική της επιτυχία στο μέγιστο, παρά το νεαρό της ηλικίας της και παράλληλα διατηρεί μια πολύ όμορφη σχέση με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό Down Town και στον Τάσο Μπισιμπίδη και προχώρησε σε μια σπάνια εξομολόγηση για τον σύντροφό της.

Υπάρχουν πράγματα που έχεις στερηθεί λόγω του πρωταθλητισμού;

Δεν υπάρχουν πολλά πράγματα που θεωρώ πως δεν έχω κάνει. Δεν νιώθω πως έχω στερηθεί. Αισθάνομαι πως ο αθλητισμός και το
τένις μού έχουν δώσει τόσο πολλά ωραία συναισθήματα, τα οποία δεν υπάρχει περίπτωση να ζήσω με οτιδήποτε άλλο κάνω στη ζωή μου μετά από αυτό. Όλα αυτά που μπορεί ο κόσμος να νομίζει ότι στερούμαι είναι απλά πράγματα που μπορώ να κάνω σε όλη μου τη ζωή. Για παράδειγμα, διακοπές ή άλλα χόμπι έχω πολλά χρόνια μπροστά μου να τα κάνω, οπότε δεν το βλέπω σαν θυσία.

Έζησες την ανεμελιά μεγαλώνοντας ή η ζωή ως πρωταθλήτρια σου το στέρησε;

Η αλήθεια είναι πως είχα μία πολύ ισορροπημένη ζωή και μικρότερη και μεγαλώνοντας ώστε να μη νιώθω ότι δεν έχω κάνει κάτι. Πήγα σε κανονικό σχολείο μέχρι τα 17 μου, που πολλοί αθλητές στο εξωτερικό δεν το έχουν κάνει. Γενικά έχω ζήσει χρόνια εδώ στην Ελλάδα με τις φίλες μου, που πηγαίναμε πιο μικρές σινεμά, μετά σε κλαμπ και στα μπουζούκια. Νομίζω γι’ αυτό κιόλας τα έχω καταφέρει τόσο καλά. Επειδή έζησα και ζω, όσο γίνεται λόγω του πρωταθλητισμού, μια κανονική ζωή. Το λέω και το ξαναλέω πως είναι απαραίτητο να ζω και μία κανονική ζωή, γιατί αλλιώς αναζητάς πράγματα από στέρηση και μόνο.

Μέσα σε ένα τόσο δύσκολο πρόγραμμα, υπάρχει χώρος για την προσωπική σου ζωή;

Φυσικά και υπάρχει. Τώρα πλέον που είμαι στο πιο ψηλό σημείο της καριέρας μου και επειδή το πρόγραμμά μου είναι σε γενικές γραμμές πολύ στάνταρ κάθε χρονιά όσον αφορά τα τουρνουά που θα παίξω και το τι θα ακολουθήσω, στον ελεύθερο χρόνο μου –που είναι περισσότερος από ό,τι παλιά– κάνω πράγματα για τον εαυτό μου. Περνάω χρόνο με τις φίλες μου και με το αγόρι μου, δεν έχω παράπονο ότι δεν έχω χρόνο για την προσωπική μου ζωή. Μόλις τελειώσει η καριέρα μου σε μερικά χρόνια, θα έχω πάρα πολύ χρόνο να κάνω όλα τα υπόλοιπα πράγματα που ίσως τώρα δεν μπορώ.

Βρίσκεις άδικο το ότι υπήρξαν άνθρωποι που σε έκριναν ως αθλήτρια με βάση τη σχέση σου με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη;

Για τη σχέση μου με τον Κωνσταντίνο η αλήθεια είναι ότι δεν με πολυαπασχολεί το τι πιστεύει ο κάθε άνθρωπος. Εγώ ξέρω ότι είμαι χαρούμενη, ότι έχω το σωστό άνθρωπο δίπλα μου που με κάνει ευτυχισμένη και απλώς κάνω focus σε αυτό. Πάντα υπάρχουν κακόβουλοι άνθρωποι σε ό,τι κάνεις στη ζωή σου. Είτε αυτό είναι η σχέση σου είτε η δουλειά σου, πάντα θα βρουν κάτι να πουν. Εγώ ξέρω ότι είμαι καλά με αυτό τον άνθρωπο, ότι περνάμε πολύ ωραία μαζί και αυτό έχει σημασία.

Σε στεναχώρησε το ότι βρέθηκες στο στόχαστρο συγκεκριμένης μερίδας ατόμων λόγω αυτής σου της σχέσης, την ώρα μάλιστα που αγωνιζόσουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες;

Για να είμαι ειλικρινής, δεν με πολυστεναχώρησε αυτό που έγινε όταν ήμουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Θεωρώ ότι ο Κωνσταντίνος με στηρίζει, οπότε και εκείνη τη στιγμή με στήριξε πάρα πολύ. Βγήκε μπροστά ουσιαστικά και είμαι πολύ ευγνώμων που αυτός ο άνθρωπος που έχω δίπλα μου με στηρίζει έτσι για κάτι το οποίο ήταν άδικο και προς τους δυο μας και προς όλους τριγύρω μας. Πλέον έχω ανοσία σε αυτό, δεν με νοιάζει τι θα πει ο καθένας, εγώ ξέρω ότι είμαι χαρούμενη.

Τη σχέση σου αυτή την έκανες μέσω social media γνωστή και η ίδια. Τώρα θα άλλαζες κάτι στο πώς το χειρίστηκες τότε;

Όχι, δεν θα άλλαζα κάτι. Δεν με απασχολεί τι λένε για μένα, για τη σχέση μου, για το οτιδήποτε. Είτε είναι από τα social media, είτε γενικότερα.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!