GOSSIP

Η Νατάσα Καλογρίδη έπαψε να είναι ξανθιά και δείχνει... αγνώριστη

Η ηθοποιός Νατάσα Καλογρίδη μπορεί να έχει πειραματιστεί πολύ με το μήκος των μαλλιών της, αλλά εδώ και πολλά χρόνια η ίδια φρόντιζε να είναι πάντα ξανθιά. Τώρα όμως έγινε καστανή και τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε.

Η ίδια παραχώρησε νέες τηλεοπτικές δηλώσεις της στην κάμερα της εκπομπής της Τσιμτσιλή, ενώ και από πρόσφατο story της είδαμε πως έχει αλλάξει χρώμα μαλλιών...

Στις νέες δηλώσεις της, η Νατάσα αναφέρθηκε και στην ηλικία της και μάλιστα αποκάλυψε πως κάποιος έχει εμμονή με το να αλλάζει την ηλικία της στο Διαδίκτυο: «Θέλω να προσέχω τον εαυτό μου και τον εσωτερικό μου κόσμο και την εξωτερική εμφάνιση. Μου αρέσει το ωραίο κι η ωραία εικόνα. Είναι πραγματικότητα αυτό. Μιλάμε για το Wikipedia, στο οποίο όλοι μπαίνουν για να πάρουν πληροφορίες κι εκεί ο καθένας έχει τη δυνατότητα να μπει και να προσθέσει και να αφαιρέσει οτιδήποτε, γράφουν ότι είμαι γεννηθείσα το ’63. Δηλαδή πόσο είμαι τώρα;», ανέφερε αρχικά η Νατάσα Καλογρίδη.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Την περίοδο που ήμουν σε σχέση με τον κύριο Λυκουρέζο, κάναμε τις κινήσεις που έπρεπε. Στείλαμε mail και φτιάχτηκε. Πήγαινα μία φορά την εβδομάδα για να τσεκάρω. Μετά από 20 μέρες, ξαναμπαίνει το ίδιο. Έχω ένα φίλο στο ηλεκτρονικό έγκλημα και βρήκε ότι υπάρχει ένας άνθρωπος, ο οποίος με εμμονή αλλάζει την ημερομηνία γεννήσεώς μου».

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!