GOSSIP

Μάθαμε το ποσό που πλήρωσε στην Άβα Γαλανοπούλου ο πρώην σύντροφός της

Μόλις χθες, 29 Σεπτεμβρίου, έληξε εξωδικαστικά η δικαστική διαμάχη της Άβας Γαλανοπούλου σε βάρος του πρώην συντρόφου της, τον οποίο είχε καταγγείλει πως της είχε καταχραστεί πάνω από 1.200.000 ευρώ και έτσι μπήκε τελεία σε μια πολύχρονη νομική κόντρα που είχε η ηθοποιός με ένα λογιστή που υπήρξε και σύντροφός της.

Ο δικηγόρος του πρώην συντρόφου της Άβας Γαλανοπούλου, Νικόλαος Παπαπέτρου, μίλησε στην εκπομπή της Τσιμτσιλή για την λήξη της δικαστικής διαμάχης: «Η υπόθεση αυτή ξεκίνησε με μήνυση της κ. Γαλανοπούλου πριν από κάποια χρόνια, η οποία απέδιδε στον κατηγορούμενο τα αδικήματα της υπεξαίρεσης και της απάτης. Του απέδιδε ποσό απάτης πάνω από 1 εκ ευρώ, ασκήθηκε δίωξη για αρκετά μικρότερο ποσό από αυτό, η υπόθεση εκδικάστηκε πριν από 3-4 χρόνια, καταδικάστηκε ο κατηγορούμενος για ποσό αρκετά μικρότερο από αυτό τη μήνυσης, περίπου 250 χιλιάδες ευρώ, σε έξι χρόνια κάθειρξη» σημείωσε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος.

Σε συνέχεια των δηλώσεών του ανέφερε: «Άσκησε έφεση και μετά από αναβολές εκδικάστηκε την περασμένη Τετάρτη. Στο στάδιο αυτό επήλθε κάποιος συμβιβασμός και η κ. Άβα Γαλανοπούλου ανακάλεσε τη μήνυση την οποία αποδέχτηκε ο κατηγορούμενος και έπαψε οριστικά η ποινική δίωξη».

«Στην κ. Άβα Γαλανοπούλου είχε ήδη επιστραφεί ένα ποσό πριν την άσκηση της ποινικής δίωξης. Ένα ποσό επιστράφηκε μετά την άσκηση της ποινικής δίωξης και τελικά ένα ποσό εισπράχθηκε τώρα και τελείωσε η υπόθεση. Η μήνυση ήταν αρχικά για 1,6 εκ., στη συνέχεια πήγε στο 1,2 εκ., η παραπομπή ήταν κοντά στα 600 – 700 χιλ. και η καταδίκη στο πρωτοβάθμιο δικαστήριο ήταν για ένα ποσό κοντά στα 250 χιλ. ευρώ. Δεν υπήρξε ποτέ καταδίκη για πάνω από αυτό το ποσό» είπε κλείνοντας.

Ο ίδιος ο πρώην σύντροφος της ηθοποιού έκανε δηλώσεις στην εκπομπή του Λιάγκα λέγοντας: «Με απόλυτο σεβασμό στην καλλιτεχνική διαδρομή αλλά και στην προσωπικότητα της κυρίας Γαλανοπούλου κατέβαλα κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου η σχετική μας διαφορά να λήξει ομαλά, χωρίς να θιγεί κανένας και χωρίς να τεθεί ζήτημα έκθεσης και της οικογένειάς μου. Πιστεύω ότι η συμφωνία που επετεύχθη, ικανοποιεί, στο πλαίσιο του δυνατού, όλες τις εμπλακείσες  πλευρές!», αναφέρει ο πρώην σύντροφος της Άβας Γαλανοπούλου.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!