GOSSIP

O Καπουτζίδης, μετά από 10 χρόνια δεν θα παρουσιάσει τη Eurovision 2023

Στο Ηνωμένο Βασίλειο και πιθανά στη Γλασκώβη ή στο Λίβερπουλ αναμένεται να γίνει την προσεχή άνοιξη ο 67ow διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision, καθώς λόγω πολέμου στην Ουκρανία, η περσινή νικήτρια χώρα δεν μπορεί να αναλάβει τη διοργάνωση και σήμερα μάθαμε πως στην Ελλάδα, μετά από μια δεκαετία θα αλλάξει το πρόσωπο που θα αναλάβει την τηλεοπτική μετάδοση, σχολιασμό και κάλυψη του διαγωνισμού.

To ρόλο αυτό είχε αναλάβει εδώ και 10 χρόνια ο Γιώργος Καπουτζίδης, ένα πρόσωπο που λατρεύει τη Eurovision και που απέσπασε πολύ θετικά σχόλια για τον τρόπο με τον οποίο έκανε την παρουσίαση της Eurovision.
Ωστόσο ο ίδιος δεν θέλει να αναλάβει και του χρόνου την παρουσίαση του μουσικού διαγωνισμού.


Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα», η απόφαση του σεναριογράφου και ηθοποιού φαίνεται πως είναι δεδομένη, καθώς φέρεται να έχει ενημερώσει από τον περασμένο Ιούνιο την ΕΡΤ ότι δεν θα μπορούσε να παρουσιάσει και την επόμενη Eurovision, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Έτσι έπειτα από 10 χρόνια συνεχής παρουσίας στον ρόλο του σχολιαστή, ο ηθοποιός δίνει τη σκυτάλη.

Όπως αναφέρθηκε μέσα από το ρεπορτάζ, αντικαταστάτης του στην παρουσίαση και τον σχολιασμό της Eurovision 2023 φημολογείται πως θα είναι ο Φώτης Σεργουλόπουλος, ο οποίος βρίσκεται ήδη στο δυναμικό της ΕΡΤ. Ωστόσο, σημειώνεται πως το όνομα του Σεργουλόπουλου δεν έχει ακόμη «κλειδώσει».


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!