GOSSIP

Μάθαμε ποια εκπομπή συζητά για να παρουσιάσει η Μαρία Τζομπανάκη

Πρόσφατα η 66χρονη ηθοποιός Μαρία Τζομπανάκη αποκάλυψε πως σκέφτεται να αναλάβει το ρόλο της παρουσιάστριας σε τηλεοπτικό σόου.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς Σασμός, έκανε αυτή την αποκάλυψη όταν βρέθηκε πρόσφατα καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, λέγοντας πως έχει δεχτεί κάποια πρόταση για παρουσίαση, αλλά η ίδια φρόντισε να μην αποκαλύψει περισσότερα.


Σήμερα, Τετάρτη 28/9, η εκπομπή της Μελέτη, αποκάλυψε με αποκλειστικό ρεπορτάζ και το κανάλι που έκανε πρόταση στην ηθοποιό και για ποιο σόου έγινε η σχετική πρόταση.

Συγκεκριμένα αποκαλύφθηκε πως η ηθοποιός βρίσκεται σε συζητήσεις για την εκπομπή «Τhe Secret Song» που παρουσιάζει εδώ και χρόνια με μεγάλη επιτυχία ο Νίκος Αλιάγας στη Γαλλία.

Η εκπομπή θα μεταφερθεί στην Ελλάδα, θα προβληθεί από τη συχνότητα του Alpha και θα αποτελείται από 8 επεισόδια. Το κάθε επεισόδιο θα έχει διαφορετικό παρουσιαστή και έχει προταθεί στην ηθοποιό να αναλάβει το πρώτο επεισόδιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ζωή του εκάστοτε καλεσμένου θα προβάλλεται μέσω τραγουδιών. Προτάσεις για παρουσίαση επεισοδίου  φέρεται πως έχουν δεχθεί  ο Χρήστος Φερεντίνος και ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!