GOSSIP

O Σκουλός είπε πως η Χατζηπαντελή δεν είναι μοντέλο

Η εκπομπή της Φαίης Σκορδά, φιλοξένησε σήμερα το διάσημο φωτογράφο και πρώην κριτή του GNTM Δημήτρη Σκουλό και τα όσα ο ίδιος είπε για τη νέα κριτή του σόου Σοφία Χατζηπαντελή σίγουρα θα συζητηθούν.

Ο Σκουλός, μεταξύ άλλων μίλησε για τη νέα κριτική επιτροπή του GNTM, για την αποχώρησή του από το ριάλιτι μόδας, τις σχέσεις τους με τη Βίκυ Καγιά, ενώ δεν δίστασε να σχολιάσει τη Σοφία Χατζηπαντελή.

«Έχω δει κάποια επεισόδια του GNTM και μπορώ να πω ότι μου φαίνεται λίγο διαφορετικό από αυτά που κάναμε εμείς. Εμείς κάναμε ένα σόου μόδας με στοιχεία ριάλιτι, γιατί είναι ένα τηλεοπτικό προϊόν, τώρα αυτό που είδα είναι ένα ριάλιτι με στοιχεία μόδας» είπε. 

Για τη Σοφία Χατζηπαντελή, ο Δημήτρης Σκουλός είπε: «Είναι κάρακτερ δεν είναι μοντέλο. Δεν έχει το ύψος, δεν μπορεί να κάνει πασαρέλα. Άλλο να μιλάς και να παρακολουθείς την μόδας και άλλο να δουλεύεις. Έχει κάνει πράγματα λόγω της ιδιαιτερότητας των φρυδιών της, αλλά σε άλλη κατηγορία. Τα μοντέλα μόδας έχουν κάποια στάνταρ, σε κιλά και ύψος. Το 99,9% των πελατών θέλει μοντέλα με τον κλασσικό όρο του μοντέλου». 

Για τον λόγο που δεν παρέμεινε στην κριτική επιτροπή του GNTM, o Δημήτρης Σκουλός ανέφερε: «Με πήραν, μου είπαν ότι θα κάνουν κάποιες αλλαγές και δεν θα είμαστε εμείς. Αν δεν πέσουν οι υπογραφές, τα χέρια δεν μετράνε ούτε τα λόγια. Δεν είχαμε καμία ενημέρωση, στεναχωρήθηκα τον πρώτο καιρό, σκεφτόμουν τι έχω κάνει λάθος αλλά κατέληξε ότι δεν υπάρχει κάτι, αφού έτσι και αλλιώς δεν υπάρχει αντικαταστάτης.  Έπρεπε να στηρίξουν την επιλογή της Βίκυς, που ήθελε να τα αλλάξει όλα. Τα όλα ήμασταν εμείς. Δεν ήμασταν φίλοι και ούτε πρόκειται να γίνουμε».

Μπορείτε να δείτε εδώ το σχετικό απόσπασμα από τη συνέντευξή του από τη συνέντευξή του

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!