GOSSIP

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Έγιναν 4 νέες καταγγελίες κατά του παρουσιαστή

Δεν έχει τέλος ο σάλος που έχει προκαλέσει η υπόθεση καταγγελιών εις βάρος του πρώην παρουσιαστή των Ράδιο Αρβύλα, καθώς λίγους μήνες μετά τις αρχικές καταγγελίες για υπόθεση revenge porn, τηλεοπτικό ρεπορτάζ αποκαλύπτει πως 4 ακόμη γυναίκες κατηγορούν τώρα τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, πως ανέβασε εν αγνοία τους, ερωτικά βίντεο και πόζες τους στο διαδίκτυο 

Σήμερα (27/9) μέσα από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα αποκαλύφθηκε ότι έχουν γίνει νέες καταγγελίες από τέσσερις γυναίκες εις βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Πιο συγκεκριμένα, οι εν λόγω γυναίκες, μία εκ των οποίων είναι δημοσιογράφος, αναγνώρισαν τον εαυτό τους σε ροζ βίντεο και απευθύνθηκαν σε δικηγορικό γραφείο, σκεπτόμενες πώς θα κινηθούν από εδώ και στο εξής.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι κυρίες των οποίων τα πρόσωπα δεν φαίνονται στα επίμαχα βίντεο που ισχυρίζονται ότι έχει αναρτήσει στο διαδίκτυο ο παρουσιαστής, φοβούνται μήπως διαρρεύσουν τα στοιχεία τους.

Η Σταυρούλα – Αντιγόνη Πριλή, συνήγορος της πρώτης καταγγέλλουσας του Στάθη Παναγιωτόπουλου δήλωσε:«Μιλάμε για τέσσερις διαφορετικές γυναίκες από τις τρεις ήδη καταγγέλλουσες, συνολικά επτά μέχρι στιγμής».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!