GOSSIP

Η Σίσσυ Χρηστίδου έκανε δηλώσεις μετά το χαμό που έγινε με την Αλεξανδράκη

Αποκλειστικές δηλώσεις της παρουσιάστριας Σίσσυ Χρηστίδου, κατάφερε να αποσπάσει η εκπομπή της Φαίης Σκορδά, μετά το σάλο που προκάλεσε η διασπορά μιας ψευδούς είδησης για το μοντέλο Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Η εκπομπή της Σίσσυς, μετέδωσε χθες (με επιφύλαξη) την είδηση που εμφάνιζαν ιστοσελίδες, περί απόπειρας αυτοκτονίας της Δήμητρας Αλεξανδράκη, με αποτέλεσμα το μοντέλο να γίνει έξαλλο και να ξεσπά μέσω social media, απειλώντας με μηνύσεις, ενώ έκανε και τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή της Χρηστίδου.


Η κάμερα της εκπομπής Πρωινό Μας, συνάντησε τη Σίσσυ Χρηστίδου, την ώρα που αναχωρούσε από το στούντιο και η ίδια μίλησε για την... παρεξήγηση που συνέβη.

«Προέκυψε αυτή η είδηση, μερικά λεπτά πριν βγούμε στον αέρα της εκπομπής, οπότε μετά ξεκίνησε και η επικοινωνία των δημοσιογράφων με τις πηγές τις αστυνομικές και του νοσοκομείου», ανέφερε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

Και συνέχισε: «Στεναχωρήθηκα, στεναχωρήθηκα πολύ, καταλαβαίνω ότι ήταν σε μεγάλη ταραχή, αισθάνθηκε πάρα πολύ άσχημα κι εγώ αισθάνθηκα άσχημα που ένιωσε έτσι. Δεν είχαμε κάνει δικό μας ρεπορτάζ πριν την εκπομπή για το τι έχει συμβεί και νομίζω ότι το τοπίο ακόμα είναι λίγο θολό, απέναντι στο τι ακριβώς συνέβη», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Από την στιγμή που τοποθετήθηκε η ίδια πρέπει να σεβαστούμε την τοποθέτηση και να είμαστε διακριτικοί σε αυτό που η ίδια θέλει, ας κρατήσουμε αυτό που η ίδια λέει», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου στην κάμερα του ΣΚΑΙ για την on air επικοινωνία της με την Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Μπορείτε να δείτε εδώ τις σχετικές δηλώσεις της

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!