GOSSIP

Γέννησε η Άννα Μπεζάν - Γιαγιά έγινε για πρώτη φορά η Χριστίνα Παππά

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Άννα Μπεζάν και ο Δημήτρης Παππάς, καθώς η ηθοποιός έφερε στον κόσμο τον πρώτο καρπό του έρωτά τους.

Ο γιος της Χριστίνας Παππά και η αγαπημένη του, απέκτησαν, όπως αναφέρει το okmag.gr, ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Η μικρή ήρθε στη ζωή με καισαρική σε ιδιωτικό μαιευτήριο των βορείων προαστίων και ζυγίζει 2.850 κιλά.

Το ζευγάρι περίμενε με ανυπομονησία τον ερχομό της κόρης του, ενώ τρισευτυχισμένη είναι και η Χριστίνα Παππά, καθώς η εγγονή της θα πάρει και όνομά της.

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό ΟΚ! η Άννα Μπεζάν είχε αναφέρει για τον επικείμενο ερχομό του μωρού τους: «Η αλήθεια είναι πως όταν το έμαθα, έπαθα κρίση πανικού. Το έμαθα με ένα απλό τεστ εγκυμοσύνης. Είχα 5 μέρες καθυστέρηση, αλλά δεν έδωσα πολλή σημασία. Όταν άρχισαν, όμως, να μου μυρίζουν αγαπημένες μου τροφές, όπως το μπέικον, τότε άρχισαν να μου μπαίνουν σκέψεις στον νου. Έκανα το τεστ και όταν βγήκε θετικό σοκαρίστηκα. Δεν το πίστευα. Ο Δημήτρης εκείνη την ώρα προετοιμαζόταν για ένα σοβαρό επαγγελματικό ραντεβού. Του έστειλα σε φωτογραφία το τεστ εγκυμοσύνης και…».

Από την άλλη, ο Δημήτρης Παππάς είχε δηλώσει: «Έμεινα παγωτό! Περίμενα την Άννα να έρθει με το αεροπλάνο στην Αθήνα γιατί ήταν στη Θεσσαλονίκη, όπου έχει μεγαλώσει. Και εκεί που περίμενα κάποιο μήνυμα σχετικά με την πτήση της, βλέπω το τεστ σε φωτογραφία και της λέω: “Έλα! Μου κάνεις πλάκα!”. Και μου απαντά: “Όχι, Δημήτρη, δεν αστειεύομαι, δεν είναι κάτι για το οποίο θα έκανα πλάκα”».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!