GOSSIP

Η Φαίη Σκορδά έπαιξε το ρόλο της... Φαίης Σκορδά στα "Νούμερα"

Η σειρά της ΕΡΤ "Νούμερα" του Φοίβου Δεληβοριά, στο τελευταίο της επεισόδιο, επιφύλασσε μια ευχάριστη... έκπληξη για τους τηλεθεατές, αφού είδαμε την παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά, να εμφανίζεται ξαφνικά στην οθόνη.

Tην εμφάνισή της σε μια από τις πιο πολυσυζητημένες τηλεοπτικές σειρές της φετινής σεζόν έκανε πριν λίγη ώρα η Φαίη Σκορδά.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής “Πρωινός μας” εμφανίστηκε στο δεύτερο επεισόδιο της νέας σειράς της ΕΡΤ, “Τα νούμερα” η οποία είχε αρχίσει να συζητιέται πριν ακόμη κάνει πρεμιέρα και έχει αγαπηθεί ιδιαιτέρως από τους χρήστες του twitter,

Πρόκειται για μια μουσική κωμωδία που βασίζεται σε πρωτότυπη ιδέα του Φοίβου Δεληβοριά και του Σπύρου Κρίμπαλη και σε σκηνοθεσία Γρηγόρη Καραντινάκη, η οποία παντρεύει την κωμωδία με το τραγούδι, το σκηνικό θέαμα με την κινηματογραφική παρωδία, το μιούζικαλ με το σατιρικό ντοκιμαντέρ και να μας χαρίσουν γέλιο, χαρά αλλά και συγκίνηση.

Πέρα από το βασικό θίασο, σε κάθε επεισόδιο της σειράς βλέπουμε και πολλούς guest καλεσμένους.

Το βράδυ της Παρασκευής, η λαμπερή παρουσιάστρια άφησε για λίγο την πρωινή ζώνη και βρέθηκε σε έναν ρόλο – έκπληξη, καθώς εμφανίστηκε για λίγα λεπτά στο σίριαλ "Νούμερα" του Φοίβου Δεληβοριά!

Για την ακρίβεια, η Φαίη Σκορδά κλήθηκε να υποδυθεί τον εαυτό της και να συναντηθεί με τον δημοφιλή τραγουδοποιό σε μια απολαυστική σκηνή για το… πρωινάδικο που, αρχικά, ο ίδιος δεν ήθελε με τίποτα να παρεβρεθεί! Για αυτό και η παρουσιάστρια βρέθηκε στην «μάντρα» για μια ξεχωριστή συνέντευξη.

«Οπότε, Φοίβο μου, τι σημαίνει για σένα αυτό το νέο ξεκίνημα;» αναρωτήθηκε η Φαίη Σκορδά και η συνέντευξη ξεκίνησε στο καμαρίνι το Φοίβου Δεληβοριά. 

Στο ίδιο επεισόδιο για τα «Νούμερα» βρέθηκαν στην ΕΡΤ η Νατάσα Μποφίλιου και ο Πάνος Μουζουράκης.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!