GOSSIP

O Φιλιππίδης πριν 3 χρόνια είχε στείλει ένα σχεδόν... προφητικό γράμμα στο γιο του

Ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει γράψει ένα συγκινητικό γράμμα, γεμάτο με αγάπη στον γιο του, Δημήτρη πριν από περίπου τρία χρόνια, πριν ξεσπάσουν οι καταγγελίες και θα μπορούσε κανείς να πει ότι είναι προφητικό.

Ο ηθοποιός στο γράμμα του παρότρυνε τον γιο του να μην μοιάσει «στους πατεράδες» καθώς και να μην ακούει κανέναν!

Το γράμμα του Πέτρου Φιλιππίδη έγραφε: «Αυτό που θαυμάζω εγώ δεν είναι κάποιος γνωστός, δεν είναι κάποιος επώνυμος, δεν είναι κάποιος μεγάλος -και στην ηλικία-, είναι κάποιος μικρός, πολύ μικρός που αντιπροσωπεύει μια μεγάλη, πολύ μεγάλη μερίδα του μελλοντικού μας κόσμου.

Του κόσμου ολόκληρου, του παρόντος αλλά κυρίως του μέλλοντος.

Αυτός ο άνθρωπος είναι ο Δημήτρης Φιλιππίδης, γιος του Πέτρου Φιλιππίδη και της Ελπίδας Νίνου. Σε θαυμάζω παιδί μου και μέσα από το θαυμασμό μου σε σένα θαυμάζω όλη τη νέα γενιά ,όλους τους νέους ανθρώπους που είμαι σίγουρος ότι πέρα από τις αντιξοότητες και τις άθλιες συνθήκες παγκοσμιοποιημένης διαβίωσης θα βγείτε καθαροί, μεγάλοι, ώριμοι, δημιουργικοί επαναστάτες και ελεύθεροι.

Σου εύχομαι να μην μοιάσεις καθόλου στους πατεράδες σου. Άνοιξε ένα δρόμο δικό σου γιατί πρέπει και γιατί μπορείς παιδί μου. Μην ακούς κανένα παρά μόνο την καρδιά σου που θα σε οδηγήσει στο φως. Αυτό θαυμάζω λοιπόν εγώ σε αυτόν, ελπίζω σε αυτόν, επενδύω σε αυτόν, ποντάρω σε αυτόν, στοιχηματίζω σε αυτόν και σε όλους τους συμμαθητές σου. Το μόνο που χρειάζεται και εσύ και οι φίλοι σου είναι η ευχή μου και αυτήν την έχετε. Βοηθήστε μας να μπούμε στο φως μαζί σας για όση ζωή μας απομένει, για τη ζωή είναι δική σας. Με την αγάπη μου, ο πατέρας σου»

Πηγή: gossiptv.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!