GOSSIP

Ο Χρήστος Αντωνιάδης μιλά για τα δίδυμα που περιμένουν με την γυναίκα του,

Ο γνωστός τραγουδιστής Χρήστος Αντωνιάδης με την σύζυγο του περιμένουν δίδυμα και μιλάνε για τις δυσκολίες που πέρασαν, την «αποτυχία» που είχαν και την εξωσωματική γονιμοποίηση.

«Ετοιμάζουμε το παιδικό δωμάτιο, δεν είναι ακόμα έτοιμο», δήλωσε πανευτυχής ο Χρήστος Αντωνιάδης

Η σύζυγος του γνωστού τραγουδιστή, Αφροδίτη Τσώνου σχολίασε για τις προετοιμασίες: «Είναι η πιο όμορφη ταλαιπωρία η ετοιμασία του δωμάτιου» ενώ διευκρίνισε «είμαστε στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης και μπαίνουμε στον έβδομο».

Το ζευγάρι είναι παντρεμένοι από το 2012 και ο Χρήστος Αντωνιάδης αποκάλυψε ότι «δεν προέκυπτε εγκυμοσύνη, υπήρχε μια ανεξήγητη υπογονιμότητα και κάναμε εξωσωματική. Από το 2012 δεν μπορούσαμε να αποκτήσουμε παιδί, είπα στην γυναίκα μου ότι θα ακολουθήσω ό, τι επιθυμεί, η ιδιά στεναχωριόταν».

«Η διαδικασία της εγκυμοσύνης ήταν ψυχοφθόρα, γιατί είχαμε μια αποτυχία. Ήμουν στην δουλειά όταν πήρα τα αποτελέσματα έκλαιγα και δεν μπορούσα να πάρω το κινητό για να ενημερώσω τον Χρήστο» εξομολογήθηκε η Αφροδίτη Τσώνου με συγκίνηση.

Ο γνωστός τραγουδιστής δήλωσε: «Είμαι κάθετα αντίθετος να δώσω ονόματα στα παιδιά από το συγγενικό μας περιβάλλον, αυτά τα χαζά δεν με βρίσκουν σύμφωνο».

Η Αφροδίτη Τσώνου απάντησε ότι αυτό που θα ήθελε για τα παιδιά της είναι να είναι ειλικρινή και να αγαπάνε τις γυναίκες όσο τις αγαπάει ο Χρήστος, ο σύζυγός της.

Μπορείτε να δείτε και εδώ το βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!