GOSSIP

Η Έφη Σαρρή εξηγεί γιατί υπογράφει συμβόλαιο με κάθε ερωτικό σύντροφό της

Η γνωστή τραγουδίστρια Έφη Σαρρή, σε νέες δηλώσεις έκανε πολλές αποκαλύψεις τόσο για τα προβλήματα ψυχικής υγείας που είχε, για τα συμβόλαια που υπογράφει με τους συντρόφους της, αλλά και για την πρώτη... επεισοδιακή γνωριμία που είχε με το Νίκο Καρβέλα.

Η Έφη Σαρρή, σε νέα τηλεοπτική συνέντευξή της, εξομολογήθηκε πως εάν δεν είχε γίνει τραγουδίστρια θα μπορούσε να ήταν μαγείρισσα ή νηπιαγωγός, ενώ μίλησε για την επιλογή της να μην αποκτήσει ένα παιδί

«Δεν θέλησα να αποκτήσω παιδί γιατί ήμουν απασχολημένη με τα θέματα της δουλειάς. Πρέπει να έχει όλη την προσοχή σου ένα παιδί», δήλωσε.

Μάλιστα, αποκάλυψε πως υπογράφει συμβόλαια με τις σχέσεις της, πάντα παρουσία δικηγόρου, και γίνεται ότι θέλει εκείνη. Ακόμα, παραδέχτηκε πως έχει παρακολουθήσει σχέση της.

Η Έφη Σαρρή έχει τραγουδήσει κάποιες από τις πιο… πιπεράτες επιτυχίες και όπως δήλωσε η ίδια: «μου άρεσε να έχω αυτό το στυλ του τραγουδιού με πιο «πικάντικο» στίχο».

«Όταν πρωτοσυνάντησα τον Νίκο Καρβέλα μου είπε “α, φοράς μία κολόνια που δεν μπορώ να μυρίσω, τα λέμε άλλη φορά, χωρίς κολόνια!”».

Η τραγουδίστρια εξομολογήθηκε πως είχε ζητήσει τη βοήθεια ψυχιάτρου και μέχρι στιγμής  δεν έχει νοσηλευτεί.

Μπορείτε να δείτε και εδώ τις δηλώσεις της

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!