GOSSIP

Εξώδικο έλαβαν οι Γαρμπή - Σχοινάς - Καλούνται να πληρώσουν 60.000 ευρώ

Δεν έχει τέλος ο ντόρος που προκλήθηκε μετά την ακύρωση της συνεργασίας του Διονύση Σχοινά με το Γιώργο Μαζωνάκη και τώρα μάθαμε πως υπάρχουν και οικονομικές αξιώσεις για αποζημίωση και πως ήδη εστάλησαν εξώδικα, τόσο στον Σχοινά, όσο και στη σύζυγό του Καίτη Γαρμπή.

Θυμίζουμε πως οι Σχοινάς - Μαζωνάκης, είχε προγραμματιστεί να κάνουν κοινές εμφανίσεις στο "Κέντρο Αθηνών" αλλά η πρεμιέρα τους στο συγκεκριμένο νυχτερινό κέντρο, αναβλήθηκε δύο φορές και τελικά ανακοινώθηκε η αποχώρηση του Σχοινά από το σχήμα.


Η ίδια η Καίτη Γαρμπή, άφησε πρόσφατα... αιχμές για το ποιος ευθύνεται για την αποχώρηση του Σχοινά.


Σήμερα όμως, ο δικηγόρος που εκπροσωπεί το νυχτερινό κέντρο, αποκάλυψε στην εκπομπή της Μελέτη, πως ο πελάτης του έχει στείλει δύο εξώδικα στο ζεύγος Γαρμπή - Σχοινά και διεκδικεί και χρηματική αποζημίωση.

Σχετικά με την αποχώρηση του Διονύση Σχοινά ανέφερε ο δικηγόρος: «Κινδυνεύει να μείνει στον αέρα ολόκληρη η χειμερινή περίοδος, υπάρχουν αξιώσεις για διαφυγόντα κέρδη και αξιώσεις για αποκατάσταση ηθικής βλάβης και υπάρχει παράλληλα η προκαταβολή που έλαβε και θα πρέπει να επιστραφεί».

Ενώ για το εξώδικο που στάλθηκε στην Καίτη Γαρμπή διευκρίνισε: «Παράλληλα υπάρχει η προκαταβολή που είχε λάβει στο παρελθόν η κα Γαρμπή για εμφανίσεις που δεν έλαβαν χώρα λόγω του κορωνοϊού και είχε συμφωνηθεί να συμψηφιστεί με τις τωρινές εμφανίσεις του κ. Σχοινά».

Σχετικά με τους λόγους διάλυσης της συνεργασίας σχολίασε ο κος Αγαπηνός: « Υπήρχαν κάποιες ενστάσεις του κ. Σχοινά σε σχέση με την αφίσα για την γραμματοσειρά και τον τρόπο διατύπωσης της αφίσας. Αναβλήθηκε για το λόγο αυτό η έναρξη, ανακατασκευάστηκε η αφίσα και  ικανοποιήθηκαν πλήρως οι απαιτήσεις του κ. Σχοινά και ξαφνικά την προηγούμενη της νέας έναρξης προφασίστηκε ένα λόγο υγείας και δεν προσήλθε αναιτίως».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!