GOSSIP

Έξαλλη έγινε η Αφροδίτη Γραμμέλη με τα όσα είδε στο GNTM: "Ντράπηκα ως γυναίκα"

Η εκπομπή της Φαίης Σκορδά, ασχολήθηκε σήμερα 20/9, με τα όσα συνέβησαν χθες στην τηλεοπτική πρεμιέρα του GNTM και στο νέο κύκλο των οντισιόν επίδοξων μοντέλων και η συνεργάτιδα της εκπομπής Αφροδίτη Γραμμέλη, δεν έκρυψε την οργή της για όσα είδε και άκουσε και έκανε λόγο για "σκληρό ριάλιτι".

«Χθες, το επεισόδιο με θύμωσε πάρα πολύ και οφείλω να πω ότι ντράπηκα και ως γυναίκα και ως τηλεθεάτρια, να βλέπω ένα reality να χρησιμοποιεί τη διαφορετικότητα και τη γυναικεία κακοποίηση ως όχημα για την τηλεθέαση. Γιατί για μένα είναι αυτό καθαρά, μην κοροϊδευόμαστε.

Η γυναικεία κακοποίηση και διαφορετικότητα είναι πάρα πολύ σοβαρά θέματα. Δεν χρησιμοποιούνται στις οντισιόν ενός reality μόδας και μετά ξεχνιούνται. Γιατί αυτές οι γυναίκες, στους προηγούμενους κύκλους έφτασαν μέχρι ένα σημείο. Στο τέλος, λοιπόν, επειδή η κ. Καγιά επανέλαβε πάρα πολλές φορές τον όρο στερεότυπο, φτάνει το στερεότυπο, φτάνει το 1.85 55 κιλά. Το οποίο δεν κάνει και την καριέρα που θα έπρεπε να κάνει μέσα από το GNTM.

Υπάρχουν πάρα πολλές γυναίκες ανάμεσά μας και η βοήθεια εκτός από ένα βήμα στο όνειρο, είναι όταν σβήνουν τα φώτα. Το να κάνουμε τους σημαντικούς στη ζωή αυτών των γυναικών, θέλει πάρα πολύ μεγάλη προσοχή, όταν καθόμαστε στην κριτική επιτροπή ενός reality μόδας. Δεν το χρησιμοποιούμε αυτό για την τηλεόραση.

Μιλάμε για πολύ σκληρό reality πάντως», κατέληξε η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Η Έλενα Χριστοπούλου, από την πλευρά της, είπε: «Με ενόχλησε η λέξη μονόφρυδο που άκουσα για μία κριτή που είναι εκεί, το οποίο για μένα είναι 100% ρατσιστικό σχόλιο για να το αφήνουμε να παίζει. Είναι σαν να δίνουμε τροφή στον κόσμο να πατήσει επάνω και αυτό να το κάνουμε τραγέλαφο».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!