GOSSIP

Τροχαίο ατύχημα με τη μηχανή του είχε ο Τούρκος παραγωγός του Survivor

Ένα τροχαίο ατύχημα με την μηχανή του είχε ο Τούρκος παραγωγός του Survivor Ατζούν Ιλιτζαλί και δημοσιεύματα στα τουρκικά media αποκαλύπτουν πως στη μηχανή επέβαινε και η κόρη του.

Το ατύχημα συνέβη στην Κωνσταντινούπολη και  σύμφωνα με την Hurriyet, ο «Mr. Survivor» έσπασε το χέρι του, αλλά δεν υπάρχει κάτι άλλο ανησυχητικό για την υγεία του, ενώ τραύματα αποκόμισε και η κόρη του Μπανού (η μία εκ των τεσσάρων παιδιών του Τούρκου παραγωγού), ωστόσο κανένα τόσο σοβαρό ώστε να της προκαλέσει κάποιο κάταγμα ή κάτι χειρότερο.


Η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαιναν πατέρας και κόρη συγκρούστηκε με όχημα που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση. Αμέσως μετά την άτυχη στιγμή τους μεταφέρθηκαν στο Liv Hospital Vadistanbul.


Με το άκουσμα της είδησης για το τροχαίο του Ατζούν και της κόρης του Μπανού, συγγενείς και φίλοι έσπευσαν στο νοσοκομείο. Μεταξύ αυτών ήταν και ο πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε, Αλί Κοτς, αλλά και πλήθος καλλιτεχνών της Τουρκίας.
Η Hurriyet αναφέρει ότι ο γνωστός τηλεοπτικός παραγωγός είχε ένα άλλο ατύχημα με μοτοσικλέτα -και μάλιστα πιο σφοδρό- πριν από 28 χρόνια. Είχε σημειωθεί το 1994 στην οδό Βαγδάτης της Κωνσταντινούπολης.

Πηγή: iefimerida.gr
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!