GOSSIP

Δείτε τί είπε ο Τανιμανίδης για την επανασύνδεσή του με τον Μαυρίδη [βίντεο]

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα, βάφτισαν το περασμένο weekend στη Μύκονο, τα δίδυμα κοριτσάκια τους, κάνοντας μια πολύ λαμπερή βάφτιση και αυτό που συζητήθηκε εκτενώς, ήταν η παρουσία του Γιώργου Μαυρίδη στην τελετή και η αναθέρμανση της φιλίας του με τον παρουσιαστή.

Θυμίζουμε πως ο παρουσιαστής και tattoo artist Γιώργος Μαυρίδης και ο Σάκης Τανιμανίδης, ήταν κολλητοί φίλοι όταν παρουσίαζαν μαζί ταξιδιωτική εκπομπή, αλλά οι δυο τους στην πορεία φάνηκε να έχουν ψυχρανθεί. Μάλιστα ο Γιώργος δεν πήγε στο γάμο του  Σάκη.


Τώρα όμως είδαμε πως ο Μαυρίδης, πήγε στη Μύκονο, για τη βάφτιση της Αριάνας και της Φιλίππας και ήταν φανερό πως οι δυο άντρες άφησαν τις όποιες διαφορές τους στο παρελθόν, αφού αγκαλιάστηκαν και έκαναν και κοινές δηλώσεις.

«Ήρθαμε να ευχηθούμε στους γονείς, στα παιδιά να είναι ευτυχισμένα, υγιή, οι νονοί πάντα άξιοι και να είναι χαρούμενη η οικογένεια και περήφανοι για τα παιδάκια τους», είπε αρχικά ο Γιώργος Μαυρίδης.

Ο Σάκης Τανιμανίδης από την πλευρά του ανέφερε: «Κι εγώ είχα πολύ καιρό να μας δω μαζί. Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθε. Ήθελα να έρθει, ήθελε κι αυτός να έρθει προφανώς, αφού μου είπε ότι θα έρθει, όποτε ήρθε εδώ και είμαι πολύ χαρούμενος»

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!