GOSSIP

Αυτοί οι 5 ηθοποιοί κλήθηκαν τώρα να καταθέσουν στη δίκη Φιλιππίδη

Χθες Πέπτη 15/9 έγινε γνωστό πως ο εισαγγελέας και ο δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη, κάλεσαν να εμφανιστούν στη δίκη, για να καταθέσουν ως μάρτυρες πέντε ακόμη γνωστοί ηθοποιοί: οι Ζέτα Μακρυπούλια, Θάλεια Ματίκα, Αλίνα Κωτσοβόλου, Τάσος Χαλκιάς και Ράνια Σχίζα .

Συγκεκριμένα ο εισαγγελέας ζήτησε να κληθούν οι τρεις εκ των πέντε ηθοποιών, ενώ οι άλλοι δύο κλήθηκαν από το συνήγορο υπεράσπισης του Πέτρου Φιλιππίδη.

Πρόκειται για ονόματα που έχουν προκύψει από τις μέχρι σήμερα καταθέσεις των μαρτύρων και αναμένεται να δώσουν απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα.

Συγκεκριμένα οι πέντε ηθοποιοί θα καταθέσουν αναφορικά με την υπόθεση της πρώτης κατηγορούμενης που έχει καταγγείλει τον Πέτρο Φιλιππίδη για βιασμό κατ’ εξακολούθηση.

Η Θάλεια Ματίκα, που είναι και κουμπάρα με τον κατηγορούμενο ηθοποιό θα κληθεί να καταθέσει καθώς φέρεται να είχε δει την πρώτη καταγγέλλουσα στα καμαρίνια στο θέατρο ΗΒΗ να κλαίει και μάλιστα είχε μία σύντομη συνομιλία μαζί της.

Η Ζέτα Μακρυπούλια θα κληθεί να απαντήσει στο ερώτημα εάν όντως υπήρχε ρόλος προς αντικατάσταση στο θέατρο ΗΒΗ, ενώ η Αλίνα Κωτσοβούλου θα κληθεί να απαντήσει στο εάν ήταν αυτή που κάλεσε πρώτη την καταγγέλλουσα να πάει στο Θέατρο ΗΒΗ.

Οι τρεις ηθοποιοί  αναμένεται να κληθούν στις 6 Οκτωβρίου στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών, ενώ ο Τάσος Χαλκιάς και η Ράνια Σχίζα αναμένεται να κληθούν ύστερα από αίτημα των συνηγόρων υπεράσπισης του Πέτρου Φιλιππίδη.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!