GOSSIP

Δείτε τί είπαν για τα τηλεοπτικά πλάνα τους οι Οικονομάκου και Μαζαρί [βίντεο]

Ένα λαμπερό event για την παρουσίαση ενός αρώματος έγινε με πολλούς καλεσμένους από το χώρο της Μόδας και της σόουμπιζ και εκεί έκαναν τηλεοπτικές δηλώσεις, τόσο η ηθοποιός και πρώην ντετέκτιβ του Masked Singre Αθηνά Οικονομάκου, όσο και η πρώην κριτής του GNTM Ζενεβιέρ Μαζαρί.

Και οι δυο τους ρωτήθηκαν από τους δημοσιογράφους αν σκοπεύουν να επιστρέψουν στην tv, ενώ η Αθηνά σχολίασε και την εγκυμοσύνη της καλής φίλης και συνεταίρου της Μαίρης Συνατσάκη και η Ζενεβιέβ σχολίασε το νέο GNTM.

Η Αθηνά Οικονομάκου αποκάλυψε πως συζητάει διάφορα σε ό,τι αφορά την τηλεόραση, ωστόσο προτεραιότητα για εκείνη έχουν τα παιδιά της.

«Δίνω πολλές συμβουλές στη Μαίρη Συνατσάκη για την εγκυμοσύνη της» είπε αναφορικά με την πολύ καλή της φίλη αλλά και συνέταιρο, η οποία περιμένει το πρώτο της παιδί. «Το ευχαριστιέται πολύ, νομίζω ήταν πολύ έτοιμη για αυτό που της συμβαίνει» συμπλήρωσε.

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως θα παρακολουθήσει το GNTM και δήλωσε πως της λείπει και είναι ένα πρότζεκτ που αγάπησε.

«Θεωρώ πολύ…ενδιαφέρων τη Σοφία Χατζηπαντελή» είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε λέγοντας πως «δεν πειράζει που δεν της λείπει (της Βίκυς Καγιά) η προηγούμενη κριτική επιτροπή».

Ερωτώμενη εάν θα συμμετείχε ποτέ σε show όπου θα χόρευε και θα τραγούδαγε απάντησε όχι, καθώς είναι «άφωνη και άμπαλη» και σέβεται πολύ το τηλεοπτικό κοινό.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!