GOSSIP

Ο Κώστας Κσζάκος δώρισε το σώμα του στην Ιατρική Σχολή Αθηνών

Την προσεχή Δευτέρα 19/9 θα γίνει η κηδεία του ηθοποιού και πολιτικού Κώστα Καζάκου και με μια ανακοίνωση έγινε γνωστό πως ο αείμνηστος ηθοποιός προχώρησε σε μια κίνηση μεγάλου συμβολισμού για να δείξει τη στήριξή του στην Επιστήμη και την Παιδεία.

Μέσω ανακοίνωσης του ΚΚΕ, του κόμματος στο οποίο άνηκε ο ηθοποιός, έγινε γνωστή η ημερομηνία της κηδείας, αλλά και η απόφαση που πήρε ο σπουδαίος ηθοποιός να δωρίσει το σώμα του στην Ιατρική Σχολή Αθηνών.

«Στις 13 Σεπτεμβρίου 2022 ο Κώστας μας, ο Κώστας Καζάκος, έκανε την τελευταία μεγαλειώδη πράξη του, πριν υποκλιθεί για τελευταία φορά. Πρόσφερε το σώμα του στην Ιατρική Σχολή Αθηνών και τους φοιτητές για την εκπαίδευσή τους.

Η οικογένειά του και η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ καλούν όλους τους φίλους του, όλο τον κόσμο που τον αγάπησε για την προσφορά του στην Τέχνη και τον Πολιτισμό, στον άνθρωπο και τα ιδανικά του, στην αποχαιρετιστήρια τελετή που οργανώνεται στο Αίθριο της έδρας της ΚΕ του ΚΚΕ, στον Περισσό, τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου, στις 19.00» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του ΚΚΕ.

Μάλιστα, η Ιατρική Σχολή Αθηνών εξέδωσε ανακοίνωση για τον Κώστα Καζάκο και την απόφαση να δωρίσει το σώμα του.

Η ανακοίνωση της Ιατρικής Σχολής Αθηνών

«Αποχαιρετώντας τον μεγάλο ηθοποιό και εμπνευσμένο άνθρωπο Κώστα Καζάκο.

Με μεγάλη μας λύπη πληροφορηθήκαμε τον θάνατο του μεγάλου μας ηθοποιού και εξαιρετικού ανθρώπου Κώστα Καζάκου.

Η Ιατρική Σχολή Αθηνών τον τιμά όχι μόνο για την καλλιτεχνική αλλά και για τη μεγάλη ανθρωπιστική προσφορά του. Ο Κώστας Καζάκος θέλησε και μετά θάνατον να δείξει την αγάπη του για την Ιατρική Σχολή Αθηνών και τους φοιτητές μας.

Με μία κίνηση υψηλού συμβολισμού εκφράζοντας έμπρακτα την αγάπη και την εκτίμηση του στο έργο και την προσφορά της Ιατρικής σχολής στον Άνθρωπο, δώρισε το σώμα του για την εκπαίδευση των φοιτητών επιβεβαιώνοντας και με την τελευταία του επιθυμία την πίστη του στην επιστήμη και στα ιδεώδη της Σχολής μας.

Αποχαιρετώντας τον Κώστα Καζάκο εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας και τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Ο Πρόεδρος της Ιατρικής Σχολής Καθηγητής Γεράσιμος Σιάσος.

Ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της Ιατρικής Σχολής Καθηγητής Νικόλαος Αρκαδόπουλος».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!