GOSSIP

Ο Κούλλης Νικολάου μας ξεναγεί στο σπίτι του στην Αθήνα [βίντεο]

Ο γνωστός Κύπριος ηθοποιός και παραγωγός Κούλλης Νικολάου, εδώ και σχεδόν 10 χρόνια ζει και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Ελλάδα και άνοιξε τις πόρτες του σπιτιού του στην Αθήνα και μας έδειξε την εντυπωσιακή θέα που απολαμβάνει.

Ο 52χρονος ηθοποιός υποδέχτηκε στο σπίτι του στην Αγία Παρασκευή, την κάμερα της εκπομπής της Τσιμτσιλή και μας έδειξε κάθε γωνιά του διαμερίσματός του και φυσικά τη θέα.

«Είμαι σε φάση γεμάτη αγωνίες. Μεγάλωσα στα δύσκολα και πάντα γελούσα. Η επιβίωση είναι ένα δύσκολο πράγμα. Σήμερα δεν αγωνίζομαι να επιβιώσω οικονομικά.»!

Και είπε: «Μην μου πεις κάτι για τον Αντρέα, θα σε δείρω. Είναι αδερφός μου, είναι γιος μου, είναι σχέση μου. Δεν έχω κρυφτεί από τον Αντρέα.»!

Όσο για τη γυναίκα του, ανέφερε: «Με την Κλαίρη θέλω να πεθάνω, θέλω να γεράσω να δούμε τα παιδιά μας να μεγαλώνουν. Είμαι πολύ ερωτευμένος με τη γυναίκα μου. Τους σοκάραμε όλους, ήταν όλα αστραπιαία. Σε 3-4 μήνες συγκατοικήσαμε, σε 6 μήνες αρραβωνιαστήκαμε. Αν χάσω την Κλαίρη θα χαθώ. Είναι η αχίλλειος πτέρνα μου».

Και συνέχισε λέγοντας: «Ο κόσμος με “βαράει” στο Facebook για τον ρόλο του Δημοσθένη στη “Γη της ελιάς”. Με λέει κακούργο. Κάνω έναν ρόλο που τον αγάπησα από την πρώτη στιγμή».

Το διαμέρισμα που έχει στην Αθήνα βρίσκεται στην Αγία Παρασκευή διαθέτει μοντέρνα minimal διακόσμηση, κυριαρχεί το άσπρο μαύρο και η κάθε του γωνιά είναι ιδιαίτερη.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!