GOSSIP

Συγκινούν τα λόγια του πρίγκιπα Harry για το θάνατο της γιαγιάς του

 

Ο πρίγκιπας Harry δεν πρόλαβε να αποχαιρετήσει ζωντανή την γιαγιά του καθώς έφτασε στο Μπαλμόραλ τρεις ώρες μετά την επίσημη ανακοίνωση του θανάτου της βασίλισσας Ελισάβετ. Οι φωτογραφίες του που είναι δακρυσμένος και φανερά λυπημένος μέσα στο αυτοκίνητο που τον μετέφερε έκαναν τον γύρο του κόσμου.

Οι εικόνες που δείχνουν τους Meghan και Harry να έχουν συμφιλιωθεί με τους Kate και William και να βρίσκονται μαζί πλέον σε κάθε εκδήλωση που προηγείται της κηδείας της βασίλισσας Ελισάβετ κάνουν επίσης το γύρο του κόσμου.

Σήμερα, Δευτέρα 12/9  με ανάρτησή του στην ιστοσελίδα του ιδρύματος Archwell που οι Meghan & Harry έχουν δημιουργήσει, o Harry, φρόντισε να αποτίσει φόρο τιμής στην γιαγιά του, λέγοντας ότι η ακλόνητη χάρη της και η αξιοπρέπειά της παρέμειναν σταθερές σε όλη τη διάρκεια της ζωής της και τώρα αυτά θα είναι το κληροδότημά της.

«Ήταν αγαπητή και αξιοσέβαστη σε όλο τον κόσμο», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Χάρι, ο οποίος το 2020, μαζί με την σύζυγό του Μέγκαν, παραιτήθηκαν από τις βασιλικές τους υποχρεώσεις. 

«Γιαγιά μου, παρότι αυτός ο ύστατος αποχωρισμός μας θλίβει βαθιά, θα είμαι για πάντα ευγνώμων για όλες τις πρώτες μας συναντήσεις--από τις πρώτες παιδικές αναμνήσεις μου μαζί σου, μέχρι την πρώτη φορά που συναντηθήκαμε από την θέση σου του αρχηγού των Ενόπλων Δυνάμεων, την πρώτη φορά που γνώρισες την αγαπημένη μου σύζυγο και αγκάλιασες τα δισέγγονά σου», συνεχίζει η ανακοίνωση.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!