GOSSIP

Δείτε τις υποβρύχιες πόζες και το νέο "ξέσπασμα" της Δήμητρας Αλεξανδράκη

Το μοντέλο και πρώην παίκτρια ριάλιτι Δήμητρα Αλεξανδράκη, αν και για μεγάλο διάστημα ήταν πολύ... φειδωλή στις αναρτήσεις της στο Instagram, το τελευταίο καιρό έχει γίνει και πάλι πολύ δραστήρια και τώρα μοιράστηκε μια σειρά από υποβρύχιες πόζες της και βίντεο από τις διακοπές της αλλά έκανε και ένα νέο δημόσιο ξέσπασμα!

Συγκεκριμένα το βράδυ της Παρασκευής, η Δήμητρα ανέβασε στο Instagram μια σειρά από πλάνα που τραβήχτηκαν στις διακοπές της όπου τη βλέπουμε να βουτά στο νερό και να ισορροπεί στην αλυσίδα της άγκυρας ενός σκάφους.


Μάλιστα στη λεζάντα, αναφέρθηκε στον σύντροφό της, κάτι που δεν συνηθίζει, και τον αποκαλεί "συζυγούλη" της, γράφοντας: «Τα credits πάνε στον φανταστικό άντρα μου, που με έβγαλε υποβρύχιες λήψεις  (να του λέω , πήγαινε κάτσε στο βυθό ! πιο δεξιά , πιο αριστερά ! μην ανεβαίνεις στην επιφάνεια !!! εεεε έφυγες πάλι !!! ΜΕΙΝΕ ΣΤΟ ΠΑΤΟ !! Μηπως να σου δέσω κάτι στα πόδια να μείνεις κάτω ?? λες και έχει πτερύγια, βράγχια και ουρά ) Μόλις βγήκαμε και ευτυχώς αφού δεν τον έπνιξα του είπα ,, αγαπούλα μου συγνώμη και σ’ ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ είσαι ο καλύτερος συζυγούλης που υπάρχει  Το βλέμμα του … αστοοοο !!! όλα τα λεφτά !!! τύπου , έχε χάρη μωρή σκύλα που σε αγαπάω 
Εσάς σας βγάζουν τα αγόρια σας κάτω από το νερό ή ούτε τουριστική ???».


Παράλληλα, έκανε και ένα δημόσιο ξέσπασμα, προφανώς αντιδρώντας στα όσα γράφονται για το θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ και όχι μόνο.


«Γεννιέται ένας άνθρωπος, βρίζετε. Βαφτίζεται ένας άνθρωπος, βρίζετε, παντρεύεται ένας άνθρωπος βρίζετε, πεθαίνει ένα άνθρωπος συνεχίζετε να βρίζετε. Μετά μην αναρωτιέστε γιατί δεν πάει τίποτα καλά στη ζωή σας.» έγραψε σε story.




 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!