GOSSIP

Διαζύγιο πήρε ο γνωστός δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός

Ο Πέτρος Κουσουλός και η Όλγα Ζαριφοπούλου, μετά από πέντε χρόνια γάμου ζουν πλέον χωριστά. Μάλιστα, σήμερα έγινε γνωστό πως το το διαζύγιο τους έχει εκδοθεί από τις αρχές του καλοκαιριού.

Ο συνεργάτης της εκπομπής της Ζήνας Κουτσελίνη, που τους προηγούμενους μήνες συνέδεσε το όνομά του με την υπόθεση της Πάτρας και σειρά αποκαλύψεων για τη Ρούλα Πισπιρίγκου και το Μάνο Δασκαλάκη, τώρα έγινε γνωστό πως πήρε... βελούδινο διαζύγιο φέτος το καλοκαίρι και χώρισε με τη σύζυγό του με την οποία έχει αποκτήσει δύο κορούλες.

Τις αποκαλύψεις για τον χωρισμό του Πέτρου Κουσουλού έκανε η εκπομπή της Τσιμτσιλή.

«Δεν είναι ένα εχθρικό διαζύγιο. Πάνω από όλα βάζουν το καλό των παιδιών τους» λέει πρόσωπο από το περιβάλλον του πρώην ζευγαριού στο okmag.gr.

«Το καλοκαίρι πήγαν χωριστά διακοπές. Εγώ συνάντησα την Όλγα, δίστασα να της αναφέρω κάτι, αλλά φαινόταν μια θλίψη στο πρόσωπό της», είπε η Όλγα Λαφαζάνη στην Τσιμτσιλή και στη συνέχεια η ίδια η παρουσιάστρια αποκάλυψε:

«Το διαζύγιο το έχουν υπογράψει πριν από τις καλοκαιρινές διακοπές, γύρω στον Ιούνιο. Ήδη έχουν μετακομίσει τα κορίτσια με την Όλγα σε ένα άλλο σπίτι».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!