GOSSIP

Πέθανε η ηθοποιός και τραγουδίστρια Καίτη Θεοχάρη [εικόνες]

Μια ακόμη απώλεια μετρά ο ελληνικός καλλιτεχνικός χώρος, καθώς έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός και τραγουδίστρια Καίτη Θεοχάρη.

 Η ηθοποιός πέθανε τον Ιούλιο του 2022, όπως ενημέρωσε το ΣΕΗ και τον Σπύρο Μπιμπίλα η ανιψιά της.


Ο πρόεδρος του ΣΕΗ, έκανε πριν λίγες ώρες μια συγκινητική ανάρτηση για την Καίτη Θεοχάρη, γράφοντας στο Facebook: Με μεγάλη θλίψη πληροφορήθηκα από την ανιψιά της @dinavacalo πως έφυγε από την ζωή τον περασμενο Ιουλιο μια πολυ ευαίσθητη και πανέμορφη ηθοποιός που ξεκίνησε θριαμβευτρια από τα καλλιστεία του 65 , κι άφησε το στίγμα της στον κινηματογράφο και στο βινύλιο ως τραγουδιστρια.Η Καιτη Θεοχάρη .. Στην ταινια ΤΡΟΎΜΠΑ 67 του Γρηγορίου ερμηνεύει ένα σπάνιας ομορφιάς τραγούδι του Μάνου Λοΐζου, που ευτυχως γλύτωσε από την λογοκρισία της Χούντας στην ταινία, γιατί ως δίσκος με την Μαρινελλα απαγορεύτηκε. Μάλιστα στην ταινία πρωταγωνιστει πλάι στον Φούντα , με δεύτερο γυναικείο όνομα την Μπετυ Αρβανίτη. Αξίζει να την ακούσετε κ να την θυμηθειτε. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ


 

Ποια ήταν η Καίτη Θεοχάρη

Η Καίτη Θεοχάρη γεννήθηκε στην Ξάνθη. Ξεκίνησε την καριέρα της στον Ελληνικό κινηματογράφο στα μέσα της δεκαετίας του 1960. Πρωτοεμφανίστηκε με το όνομα Καίτη Χλόη το 1965 στην κοινωνική ταινία Καημοί στη φτωχογειτονιά σε σκηνοθεσία της Ρένας Γαλάνη στον ρόλο της Ειρήνης. Με το πραγματικό της όνομα άρχισε να εμφανίζεται από το 1966 και στην κωμωδία Ο αδελφός μου ο τρελάρας. Ο πιο σημαντικός ρόλος της θεωρείται στην ταινία Τρούμπα '67 του 1967 σε σκηνοθεσία Γρηγόρη Γρηγορίου δίπλα στον Γιώργο Φούντα, όπου υποδύθηκε την Ρίτα. Στις αρχές της δεκαετίας του 1970 θα παίξει στην τελευταία της ταινία Ερωτικές στιγμές (1972) του Γιάννη Κοκκόλη και θα ξεκινήσει να εμφανίζεται στην τηλεόραση παίρνοντας έναν ρόλο στην σειρά της τότε ΥΕΝΕΔ, Η Γειτονιά μας.

Έκτοτε η Θεοχάρη θα στραφεί προς το τραγούδι, όπου κυκλοφόρησε τον πρώτο και τελευταίο της δίσκο με τίτλο Κι' Είχα Τόσα Πολλά Να Σου Δώσω το 1983 σε στίχους του Σπύρου Γιατρά και μουσική του Αλέκου Χρυσοβέργη.

Την δεκαετία του 1980 θα κάνει την επανεμφάνιση της ως ηθοποιός στις βιντεοταινίες που κυκλοφορούσαν τότε παίζοντας σε τρεις από αυτές (1985-1987).

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!