GOSSIP

Έξαλλη έγινε η Σοφία Καρβέλα όταν follower της την αποκάλεσε "ανορεξική"

Η μονάκριβη κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα, δεν έκρυψε την οργή της όταν διάβασε στο Instagram ένα πικρόχολο σχόλιο για το πόσο αδύνατη είναι.

Η Σοφία Καρβέλα που ζει μόνιμα στις ΗΠΑ, βρέθηκε το φετινό καλοκαίρι για πολυήμερες διακοπές στην Ελλάδα και ανέβαζε συχνά στο Instagram πόζες της με μαγιό.


Πρόσφατα είχε δημοσιεύσει και μία πόζα της όπου φορά ένα πορτοκαλί μπικίνι.


Η συγκεκριμένη πόζα της συγκέντρωσε πολλά σχόλια και όπως αναφέρει το fthis,gr, ανάμεσα στα σχόλια των διαδικτυακών της ακολούθων, κάποια την χαρακτήριζε ως «Χάλι μαύρο και ανορεξική».

H ίδια η Σοφία Καρβέλα έδειξε σε stories το πικρόχολο σχόλιο που έλαβε και έγραψε: «Να σου πως κάτι συνονόματη, πρώτον μου χρεώνεις μια αρρώστια την οποία δεν έχω, αλλά πες πως την είχα, το βρίσκω απίστευτο πως η αντίδρασή σου είναι να με βρίσεις και να θελήσεις να με ταπεινώσεις. Μπορεί να μην έχω πολύ λίπος πάνω μου, αλλά εσύ δεν έχεις καρδιά. Καμιά ανθρωπιά. λυπηρό, πολύ λυπηρό για μια ενήλικη γυναίκα που μιλά με αυτόν τον τρόπο σε μια άλλη γυναίκα». Φρόντισε δε να προσθέσει τη φράση "I stand for all women" θέλοντας να δείξει πως δεν αποδέχεται το body shaming κάθε μορφής που βιώνουν οι γυναίκες.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!