GOSSIP

Η Νικολέττα Ράλλη λέει πως δεν θα έκανε ποτέ ξανά κάτι σαν την περσινή εκπομπή της

Απολύτως μετανοιωμένη για την επιλογή εκπομπής που έκανε πέρυσι εμφανίζεται να είναι η Νικολέττα Ράλλη και η παρουσιάστρια και πρώην εστεμμένη καλλιστείων δείχνει δημόσια πως απορεί τί σκεφτόταν όταν αποφάσισε να κάνει εκείνη την εκπομπή.

Θυμίζουμε πως η Νικολέττα, που πλέον είναι και μανούλα, αποφάσισε πέρυσι να κάνει τηλεοπτικό comeback με την εκπομπή "Αυτό είναι Σαββατοκύριακο", η οποία "κόπηκε" πολύ νωρίς.


Η ίδια τώρα δηλώνει πως δεν θα έκανε ποτέ ξανά κάτι αντίστοιχο.


Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια έκανε ένα Q&A με τους followers της και ζήτησε να συμπληρώσουν τη φράση «Εάν γύρναγα τον χρόνο πίσω...» και η ίδια σχολίαζε τα όσα έγραφαν.


Έτσι την είδαμε να αναφέρεται στην περσινή εκπομπή της γράφοντας: «Θα έκανα εκπομπή μαγειρικής, τηλεπαιχνίδι, κάτι ψυχαγωγικό. Και ποτέ ποτέ ποτέ ξανά κάτι σαν την περσινή εκπομπή. WHAT I WAS THINKING!!!".

Σε επόμενο instastory, η ίδια προσθέτει: «Και επειδή έχω λάβει άπειρα μηνύματα για γι' αυτήν την απάντησή μου. Να ξεκαθαρίσω ότι δεν είχε κάτι η εκπομπή που με ενόχλησε όσον αφορά το περιεχόμενό της. Ούτε φυσικά τα υπέροχα και ταλαντούχα πλάσματα που συνεργάστηκα μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Αλλά διάφορες τοξικές καταστάσεις που ζήσαμε και που πραγματικά θα συζητάμε για χρόνια!!! Έχω να λέω μόνο μπράβο μας. Όχι μπράβο μας!!!»

Ακολούθησαν και άλλα stories όπου μιλά για ενέργεια που δαπανήθηκε σε λάθος άτομα και σχέσεις, αλλά και για το επάγγελμα της παρουσιάστριας και για το πως η ίδια προτιμά να ασχολείται με τα "καλλιτεχνικά".

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!