GOSSIP

Η Μαγγίρα μίλησε για τα όσα βίωσε όταν έπεσε θύμα κλοπής ενώ ήταν έγγυος

Το φετινό καλοκαίρι, αρκετά πρόσωπα της ελληνικής σόουμπιζ, αποκάλυψαν πως έπεσαν θύματα κλοπών και διαρρήξεων στα σπίτια τους.

Ανάμεσα σε αυτούς ήταν το ζεύγος Γερονικολού - Τσιμιτσέλης, η Ανθή Σαλαγκούδη κ.ά.


Με αφορμή την προβολή σχετικού ρεπορτάζ στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα, η παρουσιάστρια, άδραξε την ευκαιρία για να μιλήσει για μια αντίστοιχη εμπειρία, που η ίδια βίωσε και μάλιστα την περίοδο που ήταν έγκυος.

«Στο σπίτι όταν μας είχαν κλέψει κάποια στιγμή, ήμουν έγκυος εγώ, σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, μαζί με την μικρή την Αντριάνα. Έφτασα σπίτι και το σκυλί άρχισε να γαβγίζει και ήταν στο μπαλκόνι. Ανεβαίνω πάνω υποψιασμένη ότι κάτι μπορεί να έχει συμβεί… στο σπίτι μέσα χάος.

Δεν ξέρω πώς ήμουν τόσο ψύχραιμη, γιατί εγώ είμαι λίγο φοβιτσιάρα. Λέω στην Αντριάνα πάμε λίγο έξω. Παίρνω τον Δημήτρη τηλέφωνο, καλέσαμε την αστυνομία κλπ», εξομολογήθηκε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Είναι σοκαριστικό γεγονός. Νιώθεις ότι κάποιοι έχουν μπει πριν από σένα στο σπίτι σου, δεν ξέρεις τι ακριβώς έχει κάνει, βλέπεις όλη αυτή την αναστάτωση και την ανακατωσούρα…», κατέληξε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!