GOSSIP

Η Ευρυδίκη ποζάρει με μπικίνι και τρελαίνει κόσμο με το κορμί της [εικόνες]

Στα 54 χρόνια της, η διάσημη Κύπρια τραγουδίστρια Ευρυδίκη, δείχνει να έχει βρει την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό του του νυν συζύγου της Μπομπ Κατσιώνη και οι δυο τους αυτές τις μέρες, βρήκαν την ευκαιρία να ζήσουν στιγμές καλοκαιρινής ανεμελιάς στην ευρύτερη περιοχή του Ναυπλίου.

Η Ευρυδίκη, όπως και πολλοί συνάδελφοί της, βίωσε φέτος ένα καλοκαίρι γεμάτο επαγγελματικές υποχρεώσεις, αφού έκανε πολλές συναυλίες στην ηπειρωτική και νησιωτική Ελλάδα.


Τώρα βρέθηκε στο Ναύπλιο και έγραψε στο Instagram:  «Ο Αύγουστος είναι ο μήνας μας τα τελευταία 7 χρόνια. Ξεχειλίζει από χρώματα και χαμόγελα. Φέτος μας βρίσκει στο πανέμορφο Ναύπλιο. Εδώ έμελλε να συναντήσω την υπέρ ταλαντούχα Σάντυ που με στόλισε με ακόμα περισσότερα χρώματα» και τις τελευταίες ημέρες κάνει διαρκώς αναρτήσεις από τις ανέμελες στιγμές που ζει με το σύζυγό της.


Όμως η ανάρτηση που συγκέντρωσε τα περισσότερα likes και σχόλια για το καλλίγραμμο κορμί και το φωτεινό χαμόγελο της τραγουδίστριας, ήταν οι νέες πόζες της με μπικίνι, από το ξενοδοχείο όπου διαμένει στην περιοχή.


«Το χρώμα είναι το παν, το ασπρόμαυρο είναι περισσότερο», έγραψε στη λεζάντα και ανέβασε δύο φωτογραφίες της με μπικίνι: μια έγχρωμη και μια ασπρόμαυρη.

 




 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!