GOSSIP

Η Τζούλια Αλεξανδράτου λέει πως ο γιατρός τής είπε πως το μωρό της είναι όμορφο

Η Τζούλια Αλεξανδράτου, πρόσφατα ανακοίνωσε πως είναι έγκυος, χωρίς να αποκαλύπτει ποιος είναι ο πατέρας του μωρού που περιμένει, αλλά από τη στιγμή που ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της είναι και πάλι ιδιαίτερα δραστήρια στα social media.

πόσταρε ένα νέο βίντεο σχετικά με την εγκυμοσύνη της.

Συγκεκριμένα, η ίδια βιντεοσκόπησε την επίσκεψή της στον γυναικολόγο της, δείχνοντας τόσο τον εαυτό της όσο και το έμβρυο από την οθόνη του γιατρού που της έκανε τον υπέρηχο.

«Ενημέρωση εγκυμοσύνης. Ερείπιο. Ο γιατρός είπε ότι το μωρό είναι πολύ όμορφο. Πού την είδε τώρα την ομορφιά εκεί μέσα...», έγραψε η Τζούλια Αλεξανδράτου.

Η εξομολόγηση για την εγκυμοσύνη της

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η Τζούλια Αλεξανδράτου είχε μιλήσει στο Glance.gr και τη Μαίρη Καράμπελα, αποκαλύπτοντας, μεταξύ άλλων, για την εγκυμοσύνη της: «Η αλήθεια είναι ότι είναι η τρίτη μου εγκυμοσύνη. Η πρώτη ήταν γύρω στα 20 μου χρόνια με ένα σύντροφο που είχα σχέση τότε, η δεύτερη με τον πρώην σύζυγο μου και η τρίτη τώρα. Ήταν δίκη μου επιλογή να μη συνεχίσω τη κύηση, λόγω του ότι δεν ένιωθα έτοιμη για ένα παιδί ώστε να προχωρήσω την εγκυμοσύνη. Γενικά “πιάνω” εύκολα. Είμαι συνηθισμένη δηλαδή. Αυτή τη φορά ήταν κάτι που και έτοιμη ένιωθα και το ήθελα πολύ χρονικά, αλλά το άφησα στον Θεό το ποτέ θα συμβεί χρονικά, δε “προσπαθούσα” δηλαδή για παιδί. “Trust Gods timing He knows”. Αλλάζει όλη σου η ζωή.

Πλέον προτεραιότητα είναι μόνο το παιδί μου, κανείς άλλος και τελευταία βάζω εμένα. Θα είμαι εξ ολοκλήρου η σκλάβα του! Αν και σαν άνθρωπος είμαι πολύ σκληρή, αυστηρή και ψυχρή θα έλεγα. I have no emotions. Νομίζω είναι το αγγλικό γενετικό που έχω πάρει. Ούτε θα γίνω χαζομαμά όπως πολλές. Δεν έχω πάντως ακόμα αυτό που λένε το “μητρικό ένστικτο”, πιστεύω θα μου βγει στη πορεία. Ούτε είμαι συναισθηματική σαν άνθρωπος γενικά. Οπότε τα βλέπω λίγο πιο ψυχρά και λογικά όλα. Λειτουργούν όλα λίγο σαν “bussines” στο μυαλό μου. Θεωρώ ότι είμαι στη τέλεια ηλικία για έναν τέτοιο ερχομό. Νωρίτερα δε νομίζω να αισθανόμουν το ίδιο έτοιμη για κάτι τέτοιο.

Έχω αρκετά δύσκολη εγκυμοσύνη, διότι με ταλαιπωρούν οι ναυτίες! Σκέψου είναι σα να σε βαράνε μόνιμα 10 μαύροι στο κεφάλι χωρίς σταματημό και φυσικά να ξερνάς καθημερινά. (Γέλια). Είναι δύσκολα και βασανιστικά όλα αυτά. Δε μπορώ να κάνω απολύτως τίποτα, είμαι μόνιμα σε ένα κρεβάτι».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!