GOSSIP

Η Σοφία Αλιμπέρτη πόζαρε με καμάρι πλάι στους δυο γιους της [εικόνα]

 Στην Πάρο έκανε τη δεύτερη έκθεση φωτογραφίας του ο Μιχαήλ Άγγελος Βαρθακούρης, ο μεγάλος γιος της Σοφίας Αλιμπέρτη και του Γιάννη Πάριου.

Ο Μιχαήλ- Άγγελος Βαρθακούρης τον περασμένο Φεβρουάριο πραγματοποίησε την πρώτη του έκθεση φωτογραφίας. Ο μεγάλος γιος της Σοφίας Αλιμπέρτη και του Γιάννη Πάριου, προσκάλεσε φίλους σε γνωστή γκαλερί της Γλυφάδας, για να δουν την έκθεση με τίτλο "Πλην Πυρός" που ήταν αφιερωμένη στη θάλασσα, με τις πιο εντυπωσιακές αποχρώσεις του μπλε και στη γυναίκα.

Μάλιστα, ο Μιχαήλ Βαρθακούρης από χθες Τρίτη 16 Αυγούστου παρουσιάζει τη δεύτερη έκθεση φωτογραφίας του.

Συγκεκριμένα, ο Μιχαήλ εκθέτει τη νέα του σειρά με τίτλο “ONIrON” στην Πάρο, στο νησί από το οποίο κατάγεται ο πατέρας του αλλά και η μητέρα του μένει μόνιμα τα τελευταία χρόνια.

Έτσι λοιπόν, ο ίδιος βρέθηκε στο κυκλαδίτικο νησί για την έκθεσή του και φυσικά από το πλευρό του δεν έλειπε η μητέρα του, Σοφία Αλιμπέρτη αλλά και ο αδερφός του, Good Job Nicky.

Οι τρεις τους πόζαραν μαζί χαμογελαστοί και η δημοσιογράφος Γωγώ Αυγερινοπούλου δημοσίευσε το εν λόγω στιγμιότυπο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε τη φωτογραφία που ακολουθεί.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!