GOSSIP

H JLo το ερχόμενο weekend θα κάνει και έναν επίσημο γάμο - υπερπαραγωγή

Μπορεί η Jennifer Lopez, να ντύθηκε πρόφατα νυφούλα για δεύτερη φορά και να παντρεύτηκε σχεδόν... στα κρυφά τον χολιγουντιανό σταρ Ben Affleck, αλλά το ζευγάρι σκοπεύει το ερχόμενο Σαββατοοκύριακο να κάνει ένα τριήμερο γλέντι υπερπαραγωγή για να γιορτάσει και επίσημα τον έρωτά του.

Το ζευγάρι που αντάλλαξε πριν από έναν μήνα περίπου όρκους αιώνιας αγάπης και πίστης σε μια κλειστή τελετή στο Λας Βέγκας, ετοιμάζεται να γιορτάσει τον έρωτά του και την επισημοποίηση της σχέσης του, σε μία μεγάλη τριήμερη εκδήλωση με τα αγαπημένα του πρόσωπα στο κτήμα του ηθοποιού στο Riceboro της Τζόρτζια.

Ο διάσημος διοργανωτής εκδηλώσεων, Κόλιν Κόουι έχει φροντίσει τα πάντα για την ξεχωριστή αυτή ημέρα των δύο σταρ. Πρόκειται άλλωστε, για έναν από τους πιο επιτυχημένους στο είδος, με την αμοιβή του να κυμαίνεται από 25.000 έως και 25 εκατ. δολάρια.

Στη λίστα των καλεσμένων, σύμφωνα με δημοσίευμα της Page Six, περιλαμβάνονται ο Ματ Ντέιμον, ο Τζίμι Κίμελ, ο Κάσεϊ Άφλεκ και η Ντρέα Ντε Ματέο.

Περαιτέρω λεπτομέρειες για το γαμήλιο πάρτι δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές.

Η τριήμερη «γιορτή» θα ξεκινήσει με ένα δείπνο – πρόβα την Παρασκευή, με την οικογένεια του ζευγαριού και τους στενούς του φίλους και το μυστήριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο. Την Κυριακή η εκδήλωση θα κλείσει με ένα μπάρμπεκιου και πικνίκ. Την κάλυψη του γάμου τους θα αναλάβει η Vogue.

Πηγή: fthis.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!