GOSSIP

Οι Βανδή - Μπισμπίκης συνάντησαν σε ένα νησί ένα πασίγνωστο φίλο τους

Την ονομαστική εορτή της είχε χθες και η τραγουδίστρια Δέσποινα Βανδή, η οποία μετά από πολλές συναυλίες  και επαγγελματικές υποχρεώσεις, βρήκε επιτέλους το χρόνο να κάνει διακοπές μαζί με το σύντροφό της Βασίλη Μπισμπίκη, ο οποίος επίσης έκανε καλοκαιρινή περιοδεία με θεατρικό θίασο.

Το διάσημο ζευγάρι δεν θέλησε να αποκαλύψει τον προορισμό των διακοπών του.


Ο Βασίλης Μπισμπίκης, ήταν από τους πρώτους που έσπευσαν να ευχηθούν δημοσίσως χρόνια πολλά στη Δέσποινα, αναρτώντας σε story μια κοινή, ρομαντική πόζα της, όπου αποκαλεί "ψυχή μου" στη σύντροφό του.


«Χρόνια πολλά με υγεία σε όλον τον κόσμο!
Εδώ με το Μαράκι που γιορτάζουμε ετοιμάζουμε το τραπέζι! Η πατάτα πρωταγωνιστεί τη σημερινή μέρα εννοείται!» έγραψε, χθες ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου η Δέσποινα Βανδή και την είδαμε να ποζάρει φορώντας μπικίνι, πλάι στην καλή φίλη της Μαρία Χολέβα.


Και έτσι μάθαμε πως η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης βρίσκονται στην Πάρο, όπου γιόρτασαν το Δεκαπενταύγουστο σε ένα μεγάλο γλέντι στο χωριό Πρόδρομος.


Μάλιστα εκεί συναντήθηκαν με τον Λάκη Λαζόπουλο.


«Ο πιο ωραίος Δεκαπενταύγουστος στο καλλιτεχνικό καφενείο στο χωριό Πρόδρομος. Χρόνια πολλά Δέσποινα κι ευχαριστούμε για το υπέροχο βράδυ».
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!