GOSSIP

H Μαρία Αντωνά γιόρταζε και πόζαρε στην άμμο [εικόνες]

Την ονομαστική εορτή της γιόρτασε χθες η αρραβωνιαστικιά του Άρη Σοϊλέδη και δέχτηκε αμέτρητες ευχές από φίλους, φαν και συγγενείς και φυσικά από το σύντροφό της.

Ο γνωστός ποδοσφαιριστής και φιναλίστ του Survivor, που σύντομα θα ντυθεί γαμπρός στο πλευρό της συντρόφου του, ανέβασε σε story μια φωτογραφία της Μαρίας Αντωνά και έγραψε: «Να σε χαίρομαι αστέρι μου. Σ’αγαπώ».


Το ζευγάρι, μετά από διακοπές σε Σκόπελο και Μύκονο, τώρα βρίσκεται στην Κρήτη, όπου οι δυο τους συνεχίζουν τις διακοπές τους.


Εκεί η Μαρία πόζαρε στην αμμουδερή παραλία Φαλάσαρνα και έγραψε στη λεζάντα: «Δεκαπενταύγουστος: Εύχομαι να σας βρίσκει χαρούμενους και κοντά σε αγαπημένα σας πρόσωπα .. Σας ευχαριστώ πολύ για τις όμορφες ευχές σας που είναι το πιο σημαντικό πράγμα που μπορείς να αποκτήσεις πίσω απο αυτό το application .. Μηνύματα γεμάτα αγάπη σεβασμό ακόμη και από ανθρώπους που δεν γνωρίζεις καν κι όμως σε κάνουν κάθε φορά με όσα σου στέλνουν να χαμογελάς και να πιστεύεις ότι εκεί έξω υπάρχει ακόμη ανθρωπιά και καλοσύνη ! Να είστε καλά να σας έχει η Παναγία ευλογημένους και σε όσους περνάτε κάτι δύσκολο να σας δίνει δύναμη υπομονή και ελπίδα .. Να προσέχετε και να χαμογελάτε , η ζωή είναι μικρή» 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!