GOSSIP

O Βασίλειος Κωστέτσος δέχτηκε βίαιη επίθεση από αγνώστους στο Σύνταγμα

Επίθεση στην «καρδιά» της Αθήνας δέχτηκε ο Βασίλειος Κωστέτσος νωρίς το βράδυ της Πέμπτης, όπως ανέφερε ο ίδιος με σχετική ανάρτηση στα social media. 

Ο γνωστός σχεδιαστής βρισκόταν με φιλικό του πρόσωπο στην περιοχή του Συντάγματος, όταν μια ομάδα από αλλοδαπούς κατευθύνθηκαν προς το μέρος τους, όπου και τους επιτέθηκαν με σκοπό να τους ληστέψουν.

«Στην καρδιά της Αθήνας!! Πριν λίγο στα σκαλιά της πλατείας Συντάγματος όπως κατεβαίνουμε να πάμε προς Ερμού, έπεσε ένα μπουλούκι από αλλοδαπούς Αλγερινοί η Πακιστανοί με σκοπό να μας κλέψουν κλείνοντας μας τον δρόμο! Το αντιληφθήκαμε αμέσως της πρόθεση τους για κλοπή και ώσπου να αντιδράσουμε πετάγοντας μας μπουκάλια, χτύπησαν τον φίλο μου με στιλέτο στο πρόσωπο τραυματίζοντας τον, εμένα με πέταξαν με την μούρη από τα σκαλιά και αστυνομία πουθενά!!!! Ύστερα θέλουμε και τουρισμό! Καμία προστασία. Αίσχος», έγραψε ο Βασίλειος Κωστέτσος σε μια σειρά από stories στο Instagram όπου έκανε tag και την ελληνική αστυνομία.

Παράλληλα δημοσίευσε εικόνες που δείχνουν τα τραύματα που τους προκάλεσε η επίθεση και ευχαρίστησε το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών όπου μετέβη μαζί με την παρέα του για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!