GOSSIP

Ρώτησαν την Καινούργιου για το χωρισμό της με τον Τσαγκρίδη και δείτε τί είπε

Η παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου, συνεχίζει τις διακοπές της στη Μύκονο, αλλά το βράδυ της Δευτέρας αποφάσισε να κάνει ένα Q&A με τους εκατοντάδες χιλιάδες followers της και δέχτηκε αμέτρητες ερωτήσεις, ενώ δεν δίστασε να απαντήσει με ειλικρίνεια και σε ερωτήσεις για την προσωπική ζωή της.

Ανάμεσα σε ερωτήσεις για την εξωτερική εμφάνισή της, ρωτήθηκε και για τις σχέσεις της με το Δημήτρη Ουγγαρέζο και για το αν κάποτε ήταν φίλοι και τί συνέβη στην πορεία, με την ίδια να απαντά πως καλύτερα να ρωτήσουν τον ίδιο!


Παράλληλα δέχτηκε πολλές ερωτήσεις για τον χωρισμό της με το Φίλιππο Τσαγκρίδη.

«Νιώθεις έτοιμη να μιλήσεις για τον χωρισμό σου; Ή είναι κάτι που δεν μπορείς να συζητάς ακόμα» ήταν η ερώτηση follower, με την Κατερίνα Καινούργιου να απαντά: «Δε θέλω να μιλήσω για αυτό. Ίσως η προβολή της σχέσης μου έκανε κακό και σε μένα την ίδια.. Δε νομίζω πως θα μιλήσω λοιπόν ποτέ για αυτό το θέμα».

 

Λίγο αργότερα δέχτηκε ακόμα μία ερώτηση για την προσωπική της ζωή.

«Γιατί τόση δυσκολία στα προσωπικά, αφού φαίνεσαι τόσο υπέροχος άνθρωπος;» ρώτησε διαδικτυακός φίλος την παρουσιάστρια και η ίδια σημείωσε: «Έλα μου ντε. Ίσως λάθος επιλογές… Ίσως να φταίω και εγώ».

Όταν ρωτήθηκε για τον σκύλο της, τον Κίτον, η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε πως μεγαλώνει με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, κάνοντας έτσι αναφορά στον πρώην αγαπημένο της.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!