GOSSIP

Χώρισαν οι Kim Kardashian και Pete Davidson

Το γύρο του κόσμου κάνει δημοσίευμα που αναφέρει πως η Kim Kardashian και ο διάσημος κωμικός Pete Davidson αποφάσισαν να βάλουν τέλος στον πολύκροτο δεσμό τους.

Όπως αναφέρει το E!, που ανακοίνωσε πρώτο τον χωρισμό, επικαλούμενο πηγές από τον φιλικό κύκλο του ζεύγους, τα φορτωμένα προγράμματα του ζευγαριού και η απόσταση μεταξύ τους, έκαναν πολύ δύσκολο να συνεχίσουν τον έρωτά τους.

Ωστόσο ούτε η Kim ούτε ο Pete επιβεβαιώνουν τον χωρισμό τους.


Μάλιστα οι φαν της Kim αμέσως μετά το δημοσίευμα παρατήρησαν πως η διάσημη τηλεπερσόνα μολονότι έχει διαγράψει πολλές φωτογραφίες της με τον Pete, από το λογαριασμό της στο Instagram, ακόμα διατηρεί αναρτημένες αρκετές κοινές πόζες τους, όπως αυτή από red carpet εμφανίσεις τους και θεωρούν πως ίσως ο χωρισμός δεν είναι οριστικός.

Θυμίζουμε πως το ζευγάρι, εδώ και σχεδόν 9 μήνες ζει ένα θυελλώδη έρωτα και πως η Kim δήλωνε πως ο Pete την κάνει να γελά, κάτι που είχε ανάγκη μετά το διαζύγιο με τον Kanye West.

Ο δε Pete, έχει στο ενεργητικό του αμέτρητους δεσμούς με celebrities όπως η Ariana Grande και η χολιγουντιανή σταρ Kate Beckinsale.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!