GOSSIP

Η Μαρία Ηλιάκη στέλνει τις πιο γλυκές ευχές σε Τούνη και Συνατσάκη

Μεγάλο baby boom αναμένεται να έχουμε τους προσεχείς μήνες στην ελληνική σόουμπιζ, αφού πρόσφατα ανακοίνωσαν πως είναι έγκυες τόσο η Ιωάννα Τούνη όσο και η Μαίρη Συνατσάκη.

Η παρουσιάστρια Μαρία Ηλιάκη, τώρα επέστρεψε στην Ελλάδα, από την Ελβετία, όπου ταξίδεψε μαζί με την κορούλα της Κατερίνα, για να είναι μαζί με τον σύντροφό της Στέλιο Μανουσάκη.


Η Μαρία, πήγε στην Ελβετία, αμέσως μόλις τελείωσε η εκπομπή της και έμεινε εκεί σχεδόν ένα μήνα, αφού ο σύντροφός της, δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στη Ζυρίχη.


Με το που επέστρεψε στην Αθήνα, η παρουσιάστρια θέλησε μέσω stories να στείλει τις δικές της ευχές τόσο στην Ιωάννα Τούνη, που θα φέρει στον κόσμο το πρώτο παιδί της με το σύντροφό της Δημήτρη Αλεξάνδρου, όσο και στη Μαίρη Συνατσάκη, που επίσης θα γίνει μαμά για πρώτη φορά και θα αποκτήσει παιδί με τον Ίαν Στρατή.

«Να στείλω αγωνιστικούς χαιρετισμούς και πολλά φιλιά στα δύο κορίτσια που ανακοίνωσαν τις εγκυμοσύνες τους. Χαίρομαι πάρα πολύ εγώ με αυτά! Να μην ασχοληθούμε με τα άλλα τα δυσάρεστα… Να πω κουράγιο στην Ιωάννα Τούνη. Όπως διαβάζω στα sites μάλλον περνάει λίγο δύσκολα… Δεν είναι τίποτα, οι τρεις πρώτοι μήνες, οι τέσσερις… Πέντε μου πήρε εμένα. Πέντε μήνες τάβλα να κοιτάω το ταβάνι, αλλά – το ξέρω στα λένε τώρα και νευριάζεις – αλλά δεν θα θυμάσαι τίποτα μετά. Αυτό που έρχεται, δεν το φαντάζεσαι. Οπότε κουράγιο, κράτα γερά!» ανέφερε η Μαρία Ηλιάκη για την Ιωάννα Τούνη.

«Στην Mairiboo δεν έχω να πω τίποτα, διότι ό,τι είπα της το είπα στο κινητό. Γιατί με την Μαίρη γνωριζόμαστε οπότε… Μαιρούλα! Χαμός θα γίνει» ανέφερε στη συνέχεια για την Μαίρη Συνατσάκη.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!