GOSSIP

Η Έλενα Κρεμλίδου ξεσπά για το νέο ροζ βίντεο που διέρρευσε

Η Έλενα Κρεμλίδου, γνωστή στο διαδίκτυο και ως Μαριπόζα, εμφανίστηκε στο Survivor και έκτοτε η ίδια, έχει κατά καιρούς μιλήσει για το revenge porn και για το Γολγοθά που βίωσε καθώς διέρρευσαν στο διαδίκτυο στο παρελθόν ροζ βίντεο και πόζες της. Και τώρα συνέβη κάτι παρόμοιο και η ίδια ξεσπά.

Συγκεκριμένα πριν μερικές ημέρες εμφανίστηκε ένα νέο ροζ βίντεο, στο οποίο κάποιοι ισχυρίστηκαν ότι είναι η πρώην παίκτρια του Survivor και κάποιος Ανδρέας.

Μέσω των social media η νεαρή ξέσπασε και αφού διευκρίνισε πως δεν εμφανίζεται σε αυτό, προσπάθησε να δώσει δύναμη σε άλλα κορίτσια που έχουν πέσει θύματα εκδικητικής πορνογραφίας.

«Δες πόσο προβληματική είναι αυτή η συμπεριφορά. Υπάρχουν άνθρωποι που όντως ψάχνουν το βίντεο. Δε ντρέπεστε; Ψάχνετε να βρείτε την προσωπική στιγμή κάποιου; Άσχετα με το αν είμαι ή όχι εγώ. Δεν ντρέπεστε; Δηλαδή τόσο πολλή ανάγκη έχετε να με δείτε να πηδ@@μαι; Τι θα κερδίσετε; Δε μπορώ να καταλάβω, δε θα το καταλάβω ποτέ. Κοιταχτείτε ρε παιδιά, είναι κρίμα», ανέφερε φανερά εξοργισμένη στο TikTok.

Στη συνέχεια, σε stories της στο Instagram η Έλενα Κρεμλίδου θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα προς όλα τα κορίτσια και να τονίσει πως δεν πρέπει να ντρέπονται αλλά αντιθέτως πως θα πρέπει να μιλούν αν απειληθούν με το συγκεκριμένο υλικό.

«Δεν έχετε να ντρέπεστε για την επιλογή σας να κάνετε σεξ, η ντροπή θα έπρεπε να πηγαίνει πακέτο με τον άνθρωπο που μοιράζεται αυτές τις στιγμές παρά τη συγκατάθεσή σας», τόνισε χαρακτηριστικά.

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!