GOSSIP

Δημοσίευμα αποκαλύπτει ποια παρουσιάστρια θα πάρει τη θέση της Σκορδά

Η Φαίη Σκορδά, πριν από λίγε μέρες ανακοίνωσε πως την προσεχή τηλεοπτική σεζόν δεν θα είναι στο πλευρό του πρώην συζύγου της Γιώργου Λιάγκα, στην πρωινή εκπομπή που έκαναν μαζί και έκτοτε πολλά ονόματα ακούγονται ως πιθανές αντικαταστάτριες της Φαίης.

Έτσι ακούσαμε πολλά για την Ιωάννα Μαλέσκου, που αποχωρεί από το Love It και το ΣΚΑΙ, για την Ευαγγελία Αραβανή, αλλά και για τη Ντορέττα Παπαδημητρίου, αλλά τώρα δημοσίευμα αποκαλύπτει πως τη θέση της Φαίης, πιθανότερα θα την πάρει η Δούκισσα Νομικού.

Σύμφωνα με όσα γράφει στη Realnews η Ναταλία Ανδρικοπούλου, στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, αναμένεται να ενταχθεί η Δούκισσα Νομικού, η οποία θα αναλάβει ρόλο γκεστ σταρ με διευρυμένη διάρκεια.

Φαίνεται πως ο ΑΝΤ1 και ο Γιώργος Λιάγκας συμφώνησαν πως μετά την αποχώρηση της Φαίης Σκορδά θα πάρει ο ίδιος τα ηνία όλης της εκπομπής, δεν θα έχει συμπαρουσιάστρια με την έννοια της ισότιμης παρουσίας, αλλά το γυναικείο πρόσωπο θα έχει έναν ειδικό ρόλο. Έτσι, ενώ η Ευαγγελία Αραβανή και η Δούκισσα Νομικού είχαν εξαρχής ένα προβάδισμα, τις τελευταίες μέρες η Δούκισσα πήρε σαφές προβάδισμα, κάτι που έχει να κάνει και με τις πολύ καλές σχέσεις που διατηρεί όλα τα χρόνια με το κανάλι.

Η Δούκισσα Νομικού θα είναι από την έναρξη έως το τέλος της εκπομπής στο πλατό, ενώ στην ομάδα θα βρίσκονται οι: Τάσος Τεργιάκης, Φωτεινή Πετρογιάννη και Άρια Καλύβα.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!