GOSSIP

Η Βάνα Μπάρμπα λέει πως την "τσάκισε" ο Covid και προσεύχεται για την πυρκαγιά

Στα τέλη Ιουνίου, η ηθοποιός Βάνα Μπάρμπα έκανε γνωστό πως και η ίδια και η κόρη της κόλλησαν κορωνοϊό και τώρα μας είπε πως ο Covid την "τσάκισε" και παράλληλα στέλνει το δικό της μήνυμα για την μεγάλη πυρκαγιά στην Αττική.

«Καλημέρα σε όλους με αγάπη… Με τσάκισε ο covid ακόμα δεν μπορώ να συνέλθω. Δεν είναι εύκολο προσέχετε ύπουλος και μουλωχτός σαν το κακό. Μην ξεχνάτε ανθρώπους που είναι δίπλα μας και μας χρειάζονται… Θα σας πω τι ετοιμάζουμε εθελοντικά το σωματείο μας ποιες θα είναι οι δράσεις μας από Σεπτέμβριο ώστε να ενημερωνόμαστε και να πράττουμε το σωστό… Δύναμη ζωής. Λοιπόν ΑΓΑΠΗ» έγραψε η ηθοποιός στο Facebook το πρωί της Τρίτης 19/7 και σήμερα Τετάρτη παρακολουθώντας τις δραματικές εξελίξεις στην Αττική και τη μάχη όλων με την πύρινη λαίλαπα έστειλε ένα νέο μήνυμα.


Η ηθοποιός θέλησε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της για τις προσπάθειες που κάνουν οι πυροσβέστες, ο Στρατός , οι εθελοντές, οι αστυνομικοί και όλοι όσοι έχουν ριχτεί στη μάχη με τις φλόγες, αλλά αναφέρθηκε και στους δημοσιογράφους που κάνουν διαρκή ενημέρωση.


«Ο θεός να δώσει δύναμη σε όλους ώστε να έχουμε λιγότερες απώλειες. Μια προσευχή για τους συμπολίτες μας που περνούν δύσκολες ώρες μπορεί να βοηθήσει. Έλληνες πυροσβέστες - ΗΡΩΕΣ» έγραψε, μεταξύ άλλων, η ηθοποιός στο Facebook.

 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!