GOSSIP

Η Εριέττα Κούρκουλου στηρίζει την Τούνη - Έγινε έξαλλη με κάποια σχόλια

Η 29χρονη κόρη του αείμνηστου ηθοποιού Νίκου Κούρκουλου και της Μαριάννας Λάτση, πριν λίγους μήνες έφερε στον κόσμο το πρώτο παιδί της και την περίοδο που ήταν έγκυος είχε συχνά κάνει αναφορές μέσω social media, για τα όσα αντιμετωπίζουν οι γυναίκες όταν κυοφορούν ή θέλουν να τεκνοποιήσουν και γενικά είναι πολύ ευαισθητοποιημένη σε τέτοια ζητήματα.

Όταν είδε λοιπόν κάποια από τα σχόλια που συγκέντρωσε η ανάρτηση που έκανε πρόσφατα η Ιωάννα Τούνη για να ανακοινώσει πως περιμένει παιδάκι, η Εριέττα μάλλον εκνευρίστηκε πολύ.


Θυμίζουμε πως η influencer Ιωάννα Τούνη με μια ανάρτησή της στο Instagram έκανε γνωστό πως είναι έγκυος και περιμένει το πρώτο παιδάκι της με το σύντροφό της Δημήτρη Αλεξάνδρου.


Η Ιωάννα δέχτηκε αμέτρητα θετικά μηνύματα και ευχές αλλά υπήρξαν και κάποιοι που έκαναν πικρόχολα σχόλια.


H Εριέττα έγραψε σε story "πόσο χαμηλά θα πέσουμε;" και αναδημοσίευσε μια ανάρτηση που έκανε στο instagram το monadikoi.anthropoi το οποίο αποκάλυπτε κάποια από αυτά τα βιτριολικά σχόλια, γράφοντας στη λεζάντα «ποδεικνύεται πως ακόμη μία φορά, μια γυναίκα σε μια από τις ενδεχομένως πιο ευχάριστες στιγμές της ζωής της, πρέπει να έρθει για πολλοστή φορά αντιμέτωπη με τον μισογυνισμό μερικών».


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!