GOSSIP

Η Βρισηίδα διαψεύδει πως καβγάδισε "άγρια" με τον Μαρτίκα στη Μύκονο

Το μοντέλο Βρισηίδα Ανδριώτου και ο φαρμακοποιός Σπύρος Μαρτίκας, βρήκαν τον έρωτα, στον Άγιο Δομίνικο, το διάστημα που ήταν και οι δυο παίκτες και τώρα η σχέση τους δείχνει να... σοβαρεύει και εκτός ριάλιτι.

Μάλιστα πρόσφατα ο Σπύρος Μαρτίκας σε συνέντευξή του στο Secret, αποκάλυψε πως οι δυο τους σχεδιάζουν να συγκατοικήσουν.

«Είμαστε μια χαρά, όλα είναι τέλεια. Περνάμε πάρα πολύ καλά, επικοινωνούμε στο έπακρον και ταιριάζουμε απόλυτα. Σκεφτόμαστε πολύ σοβαρά να συγκατοικήσουμε στον Πειραιά από τον Σεπτέμβριο. Αυτό που θαυμάζω περισσότερο είναι το μυαλό της. Έχει μια γλύκα και μια αθωότητα, μαζί με ωριμότητα και δεν έχει χάσει τον εαυτό της ούτε στιγμή και ούτε πρόκειται» δήλωσε ο Σπύρος Μαρτίκας.

Προς το παρόν το ζευγάρι ζει τον έρωτά του και απολαμβάνει τις διακοπές του στην κοσμοπολίτικη Μύκονο.

 

Όμως ένα δημοσίευμα, το περασμένο Σαββατοκύριακο έκανε λόγο για "άγριο καβγά" του ζεύγους, που προκάλεσε χαμό στα Ματογιάννια και ανέφερε πως μια ανάρτηση που έκανε η Βρισηίδα προκάλεσε τον έντονο καβγά.

Το μοντέλο διέψευσε το συγκεκριμένο δημοσίευμα, γράφοντας σε story με νόημα: «Τον κόσμο δύσκολα τον κοροϊδεύεις. Λυπάμαι για τα ψέματα που διαδίδετε» και δημοσίευσε πολλά από τα μηνύματα που έλαβε από φαν της.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!